Κοινωνία

Πτολεμαΐδα: Έχασε το βρέφος και τον σύζυγό της μέσα σε λίγα λεπτά

Πτολεμαΐδα: Έχασε το βρέφος και τον σύζυγό της μέσα σε λίγα λεπτά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγικό είναι το περιστατικό που έζησε μια 42χρονη γυναίκα στην Πτολεμαΐδα, η οποία έχασε το 7,5 μηνών βρέφος της, αλλά και τον σύζυγό της, την ίδια ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, ο διοικητής της 4ης υγειονομικής περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης Δημήτρης Τσαλικάκης είπε: «Πέσανε πάνω στο μωρό όλοι οι γιατροί. Έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, αλλά δυστυχώς το μωρό κατέληξε περίπου στις 3 η ώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου».

Επίσης περιέγραψε ότι οι συγγενείς το έφεραν στο ΑΧΕΠΑ περίπου στις δώδεκα η ώρα το βράδυ της Παρασκευής με αναφερόμενα προβλήματα αναπνευστικής δυσχέρειας ωρών.

«Το τραγικό στην ιστορία είναι ότι λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε και ο πατέρας του μωρού ο οποίος νοσηλευόταν στο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης. Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να περιγράψουμε αυτά τα γεγονότα», επεσήμανε.



Σχετικά με τον θάνατο του μωρού, τόνισε: «Το παιδί είχε μια δύσπνοια που με ανησύχησε και το πήγα στο ΑΧΕΠΑ. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να διασωληνωθεί. Την ίδια ώρα έφυγε ο άντρας μου. Ήταν καρκινοπαθής και το μάθαμε προχθές. Καλπάζουσα μορφή. Την ίδια ώρα που βγήκε η γιατρός και μου είπε “το παιδί σου κατέληξε”, χτυπούσε το κινητό μου για να μου πουν ότι κι ο άντρας μου κατέληξε. Αυτό ζω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X