Κοινωνία

Σέρρες: «Τσίτσιδος» στην εκκλησία, ζητούσε να… βαπτιστεί ξανά! Απίστευτες εικόνες

Σέρρες: «Τσίτσιδος» στην εκκλησία, ζητούσε να… βαπτιστεί ξανά! Απίστευτες εικόνες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωποι με ένα… απίστευτο θέαμα βρέθηκαν χθες (09-01-2020) κάτοικοι στις Σέρρες. Όπως μαρτυρούν και οι σχετικές φωτογραφίες, οι περαστικοί αντίκρισαν έναν άντρα γυμνό, στην είσοδο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις Σέρρες.

Τι συνέβη στις Σέρρες

Αμέσως εκλήθη η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και απομάκρυναν το γυμνό άνδρα από το σημείο. Κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο άγνωστος άνδρας προχώρησε σε αυτή την πράξη, ωστόσο είναι πιθανό να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σέρρες

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις Σέρρες. Σε αυτή αναφέρει: “Αναφορικώς με το ατυχές περιστατικό, το οποίο συνέβη σήμερα (χθες) νωρίς το απόγευμα, στον αύλειο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών, γνωστοποιούμε ότι άνδρας ηλικίας 40-45 ετών, με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα, γδύθηκε, ζητώντας να εισέλθει στον Ιερό Ναό, προκειμένου να βαπτιστεί, ενώ ο Ιερός Ναός ήταν κλειστός”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X