Κοινωνία

Σοκ στο Ρέθυμνο: Μαθητής χτύπησε στην κοιλιά έγκυο καθηγήτρια την ώρα του μαθήματος

Σοκ στο Ρέθυμνο: Μαθητής χτύπησε στην κοιλιά έγκυο καθηγήτρια την ώρα του μαθήματος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκ στο Ρέθυμνο: Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε γυμνάσιο του Ρεθύμνου. Μαθητής χτύπησε έγκυο καθηγήτρια στην κοιλιά την ώρα του μαθήματος. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, ενώ ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες, παιδαγωγικού χαρακτήρα, διαδικασίες και στο αγόρι επιβλήθηκε αυστηρή τιμωρία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το rethnea.gr την Πέμπτη 25/1, το περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε γυμνάσιο της πόλης του Ρεθύμνου.

Η καθηγήτρια είναι καλά στην υγεία της, ενώ για το περιστατικό που σημειώθηκε εντός της σχολικής αίθουσας ενημερώθηκε άμεσα η διεύθυνση του σχολείου και στη συνέχεια ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σε επικοινωνία που είχε το rethnea.gr με τον προϊστάμενο της Β/βάθμιας, Μανούσο Μαραγκάκη, επιβεβαίωσε το περιστατικό και αρκέστηκε να δηλώσει ότι: «Για το περιστατικό έχουν ακολουθηθεί όλα τα προβλεπόμενα παιδαγωγικά μέτρα για την αντιμετώπιση του μαθητή και τη βελτίωση του παιδαγωγικού κλίματος στο σχολείο μεταξύ των παιδιών και της εκπαιδευτικού. Γίνεται προσπάθεια με όλους να επιστρέψει η καθημερινότητα των παιδιών σε ένα καλύτερο παιδαγωγικό κλίμα».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X