Κοινωνία

Survivor 2021: Άγριος τσακωμός μεταξύ των παικτών

Survivor 2021: Άγριος τσακωμός μεταξύ των παικτών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι παίκτες του Survivor 2021 φαίνεται πως έχουν κουραστεί πολύ από όλα όσα συμβαίνουν στις ομάδες τους και η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να βρει πολλούς παίκτες απέναντι της, καθώς έκανε μια κίνηση που οι περισσότεροι θεωρούν απαράδεκτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να θίξει ένα συγκεκριμένο θέμα και έπιασε την Ελευθερία Ελευθερίου μπροστά σε όλους και να της ζητήσει τον λόγο, καθώς πιάστηκε να ψαχουλεύει το μπαούλο προμηθειών των κόκκινων και θέλησε να μάθει τον λόγο.

Ο Νίκος Μπάρτζης ξεκίνησε να φωνάζει στην παίκτρια λέγοντας πως η κίνηση της είναι ύποπτη και πως έκανε αυτή την κίνηση διότι θέλησε να παγιδεύσει τον ίδιο και τον κολλητό του, James Καφετζή και να σπείρει τη διχόνοια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο James Καφετζής ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες του Survivor 2021 έκανε μεγάλη επίθεση στην τραγουδίστρια και πολλοί παίκτες δεν μπορούν να πιστέψουν πως είναι άτομο εμπιστοσύνης και της την έχουν στημένη όταν γίνει συμβούλιο ψηφοφορίας.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι γνωστό πως δεν τα πηγαίνει καλά με ους Μπάρτζης-Καφετζής και στη φάση που βρίσκονται τα πράγματα, δεν αποκλείεται τίποτα!

Δείτε τα βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ζένια Μπονάτσου: Συγκινεί με σπάνιες φωτογραφίες του πατέρα της, Βλάσση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X