Κοινωνία

Survivor 2021: Αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor 2021: Αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Aποχώρησε από το Survivor 2021 η Ελευθερία Ελευθερίου κα λίγο πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός τα αποτελέσματα, έγινε πανικός στο συμβούλιο καθώς η τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει τα παράπονα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Η Κύπρια τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει τα παράπονα της μπροστά σε όλους και έριξε τα βέλη της κατά του διδύμου Καφετζή-Μπάρτζη, λέγοντας πως την αποκάλεσαν άδικα «ψεύτρα» και παράλληλα δήλωσε πως πρέπει να της ζητήσουν «συγνώμη» διότι είχαν μιλήσει πολύ άσχημα για εκείνη στο παρελθόν. Ανέφερε πως πολλές φορές της φώναξαν και την ξεφτίλισαν.

H παίκτρια του Survivor 2021 κατηγορήθηκε πως πήγε να κλέψει κάποια πράγματα από τις προμήθειες και από τότε κάποιοι συμπαίκτες της, ξεκίνησαν να την κοιτάζουν με «πονηριά», αλλά εκείνη δε δέχεται με τίποτα πως έγινε κάτι τέτοια!

Όπως και να έχει, ο κόσμος αποφάσισε να πως δεν είναι από τα αγαπημένα του πρόσωπα και αποδείχτηκε με τη ψηφοφορία. Και πλέον περιμένουμε να δούμε, τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, γιατί όπως μαθαίνουμε οι εντάσεις συνεχίζονται.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

Δείτε ακόμη: Πέτρος Λαγούτης: Ο τζόγος και το spoiler βόμβα για το «Έτερος Εγώ»! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X