Κοινωνία

Survivor 2021: Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε

Survivor 2021: Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άλλη μια αποχώρηση του Survivor 2021 πραγματοποιήθηκε και το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως ήταν το άτομο το οποίο δε θέλει να συνεχίσει να εμφανίζεται στον στίβο μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Αφού αγωνίστηκαν σκληρά για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες εμφανίστηκαν στο συμβούλιο του νησιού και περίμεναν υπομονετικά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν αυτή που τελικά δεν κατάφερε να συνεχίσει την εμφάνιση της στο Survivor 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Στο συμβούλιο της Δευτέρας, ο Τριαντάφυλλος ψηφίστηκε από την ψηφοφορία κι ο Σάκης Κατσούλης από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Τρίτη υποψήφια αναδείχθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη,και ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισε να βγάλει στον τάκο και τη Νικολέτα Μαυρίδη, ως την τέταρτη υποψήφια. Και τελικά ήταν το “τέλος” της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Συγκλόνισε η Νικολέτα με την στιγμή που την στιγμάτισε

Η Νικολέτα Μαυρίδ, εξομολογήθηκε στην κάμερα μια προσωπική της στιγμή και ανέφερε:

«Στα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι όταν ήμουν 5 χρονών και μου είπε η μαμά μου να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγουμε στην γιαγιά μου. Έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη αλλά έχω στιγματιστεί από το γεγονός ότι χώρισαν οι γονείς μου… Έκανα να ακούσω τον πατέρα μου χρόνια, είχε εξαφανιστεί από την ζωή μου. Η μαμά μου ήταν έγκυος και την έβλεπα με την κοιλιά στο στόμα να δουλεύει συνέχεια.Έπειτα ο πατέρας μου εμφανίστηκε αλλά δούλευε πολύ και δεν τον έβλεπα αρκετά. Ξέχασε ότι έχω γενέθλια, μου έβαλε χρήμα στον λογαριασμό μου και εκνευρίστηκα. Δεν του απαντούσα μετά στο τηλέφωνο. Μια μέρα η μαμά μου μού είπε ακύρωσε ότι κάνεις, πέθανε ο μπαμπάς σου. Μου κόπηκαν τα φτερά, που δεν του μίλησα για τελευταία φορά κι έκανα μούτρα.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Άγριες μέλισσες spoiler: Ο «Die hard» του Διαφανίου ένα βήμα πριν από το θάνατο. Συγκλονισμός

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X