Κοινωνία

Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου αγοριού: Μόνο με ένα θαύμα θα σωθεί-Προσευχηθείτε

Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου αγοριού: Μόνο με ένα θαύμα θα σωθεί-Προσευχηθείτε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μόνο με ένα θαύμα θα σωθεί το 5χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο μετά τη φωτιά στο διαμέρισμα στον Κολωνό, λένε συγκλονισμένες η μητέρα και η θεία του παιδιού. Στο μεταξύ ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από τον οποίο προέκυψε σοβαρή σωματική βλάβη ασκήθηκε στον πατέρα του 5χρονου.

Ο κατηγορούμενος οδηγείται στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο αφού έχει συλληφθεί για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ο 5χρονος θα σωθεί μόνο με ένα θαύμα, όπως είπε η θεία του στον ALPHA, ισχυρισμό που επιβεβαίωσε και η μητέρα των παιδιών: «είναι σε κρίσιμη κατάσταση, χάλια. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να το συνεφέρει».

«Δεν μας δίνουν ελπίδες, δεν λειτουργεί εγκεφαλικά, δεν λειτουργούν οι πνεύμονες. Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα… Προσευχηθείτε για το παιδί» ανέφερε η θεία. «Ο αδερφός μου, μου είπε είπε ότι είχε ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρα και άκουσε φωνές. Ο μικρός που είναι στο Παίδων για καλή του τύχη εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι. Μου είπε “αδερφή προσπάθησα να το σώσω ήρθε η πυροσβεστική και μας απεγκλώβισε”» δήλωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X