Κοινωνία

Συγκλονίζει ο γιος του 42χρονου αγνοούμενου: Είδα τον πατέρα μου να χάνεται – Μου είπε μόνο δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο

Συγκλονίζει ο γιος του 42χρονου αγνοούμενου: Είδα τον πατέρα μου να χάνεται – Μου είπε μόνο δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζει ο γιος του 42χρονου αγνοούμενου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, το πρωί της Τρίτης (5/9) στον Βόλο. Ο 17χρονος, ο οποίος επέβαινε μαζί με τον πατέρα του στο όχημα, κατάφερε να σωθεί, σκαρφαλώνοντας στην οροφή.

Ο νεαρός μίλησε για τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε, ενώ η οικογένεια του 42χρονου έκανε έκκληση να συνεχίζουν η επιχείρηση για τον εντοπισμό του.  «Δυστυχώς θυμάμαι τα πάντα. Όλα ξεκίνησαν όταν πήρε την απόφαση να περάσει ένα ορμητικό ρέμα. Θυμάμαι όλη τη συζήτηση, προσπαθήσαμε όσο ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητο να τηλεφωνήσουμε σε κάποιους ανθρώπους να ζητήσουμε βοήθεια» είπε ο γιος του 42χρονουστο Open.

«Κατάφερε να οδηγήσει το αμάξι πάνω σε ένα δέντρο, να το μπλοκάρει. Όταν έγινε αυτό, έσπασε το πίσω παρμπρίζ και γέμισε όλο το αμάξι νερό. Δεν μπορούσαμε να καθίσουμε μέσα γιατί θα πνιγόμασταν. Εγώ κατάφερα κάπως να ανέβω στην οροφή του αυτοκινήτου και ο πατέρας μου μπόρεσε να βγει από την πόρτα κανονικά, αλλά τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που τον τράβηξαν κάτω. Δεν τον ξαναείδα» πρόσθεσε ο νεαρός.

Και συμπλήρωσε ότι: «Μου είπε μόνο “δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο”. Ξεκίνησε το ποτάμι να με παίρνει κάτω μαζί με το αυτοκίνητο. Μόλις βρήκα την ευκαιρία πήρα φόρα και πήδηξα μέσα σε ένα χωράφι. Μετά είχα το κινητό μου, μου άφησε και ο πατέρας μου το δικό του, επικοινώνησα με δικούς μας ανθρώπους που πήραν την πυροσβεστική και ήρθαν άμεσα».

Αναφορικά με το αν είχαν βοήθεια πρόσθεσε: «Είχαμε μια βοήθεια τις πρώτες τρεις ώρες. Ήρθε μια μπουλντόζα γύρισε το αμάξι. Από εκείνη τη μέρα και έπειτα δεν υπάρχει καμία βοήθεια από κανέναν. Σήμερα δραστηριοποιήθηκαν λίγο. Ό,τι έχουμε βρει, το βρήκα εγώ ο ίδιος, είναι το παντελόνι του. Άλλα αντικείμενα από το αυτοκίνητα τα βρήκα εγώ σκάβοντας. Το μόνο που ζητάμε είναι να στείλετε μηχανήματα. Να σκαφτεί το ποτάμι, να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, είναι κρίμα, είναι άνθρωπος δεν είναι ζώο».

Από πλευράς της η αδελφή του 42χρονου είπε στον τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι «όσο ήμασταν χωρίς κανάλια, χωρίς τίποτα δεν υπήρχε κινητοποίηση. Και τα παιδιά της πυροσβεστικής, από την Λαμία, δεν ξέρω από πιο κλιμάκιο ήταν. Αυτούς έχω να ευχαριστήσω και τους συγγενείς. Δεν είχαμε κανέναν άλλο. Δηλαδή αν πρέπει να βγαίνουμε στα κανάλια να εκλιπαρούμε για να έρθουν να κοιτάξουν να βρεθεί ένας άνθρωπος 42 χρονών, πατέρας δύο παιδιών… τι να πω ρε παιδιά. Έχουμε καταστραφεί, δεν υπάρχουμε σαν κοινωνία».

«Θα πρέπει να ηρεμήσει με τις διαδικασίες που του αξίζει και όχι έτσι παρατημένος στο έλεος», δήλωσε με απόγνωση η γυναίκα κάνοντας έκκληση να συνεχίσουν οι έρευνες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X