Κοινωνία

Θεοφάνεια: Εσπευσμένα στο ΚΑΤ ο 24χρονος από την Εύβοια -Με κάταγμα στον αυχένα

Θεοφάνεια: Εσπευσμένα στο ΚΑΤ ο 24χρονος από την Εύβοια -Με κάταγμα στον αυχένα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 24χρονος άνδρας.

Άσχημη κατάληξη είχε σήμερα Τετάρτη στην Αμάρυνθο Ευβοίας η απόφαση νεαρών να τιμήσουν τα Θεοφάνεια ρίχνοντας μόνοι τους τον Σταυρό στη θάλασσα ώστε να πέσουν μέσα και να τον πιάσουν.

Την ώρα που βούτηξαν στην θάλασσα ο άτυχος άνδρας χτύπησε στο αυχένα, καθώς έπεσε επάνω σε βράχο.

Συγκεκριμένα, μαρτυρίες αναφέρουν πως ο νεαρός βρέθηκε τυχαία στο σημείο σήμερα καθώς δεν κατάγεται από την συγκεκριμένη περιοχή. Ο 24χρονος όταν πήδηξε στα παγωμένα νερά για να πιάσει το Σταυρό σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας χτύπησε σε βράχο και ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του.

Αρχικά ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπου και έφτασε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου καθώς δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε χέρια ούτε πόδια και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Λίγο αργότερα διακομίσθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση καθώς έχει υποστεί βαρύ κάταγμα στον αυχένα (κάταγμα τύπου Α4). Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι πως κινδυνεύει με μόνιμη τετραπληγία λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Τραγωδία στο Ρίο: Βουτιά θανάτου- Ασθενής έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X