Κοινωνία

Θρίλερ με τη 48χρονη από το Καρπενήσι που εξαφανίστηκε-Τώρα εξετάζεται και η εγκληματική ενέργεια

Θρίλερ με τη 48χρονη από το Καρπενήσι που εξαφανίστηκε-Τώρα εξετάζεται και η εγκληματική ενέργεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ακαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης Ευρυδίκης που εξαφανίστηκε την προηγούμενη Πέμπτη. Το θρίλερ συνεχίζεται για 6η ημέρα το θρίλερ, καθώς οι προσπάθειες εντοπισμού της δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Μπορεί το αυτοκίνητό της να βρέθηκε στη λίμνη Τατάρνα, και οι έρευνες να είναι επικεντρωμένες στη γύρω περιοχή, όμως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.

Ούτε και το  drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να εντοπίσει έστω και ένα σημάδι της άτυχης γυναίκας. Μπορεί να διευκόλυνε τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού αλλά και την όλη έρευνα, ωστόσο δεν έφερε απτό αποτέλεσμα, καθώς μετά τη σάρωση του βυθού δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, ή κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της. 

Άγνωστο και ασαφές παραμένει τι έγινε τελικά με την 48χρονη γυναίκα, με την οικογένειά της να αγωνιά μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, η απορία των Αρχών είναι πως γίνεται να έδωσε τέλος στη ζωή της, βουτώντας στα παγωμένα νερά της λίμνης Κρεμαστών και να μην ξεβράστηκε το σώμα της. Παράλληλα, το  σημείωμα που εντοπίστηκε και φαίνεται να δηλώνει την πρόθεσή της να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, δημιουργεί προβληματισμούς για το εάν τελικά το έγραψε η ίδια.

Και σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες, με τις Αρχές, να εξετάζουν πια δύο νέα σενάρια. Το πρώτο αφορά στο αν τελικά η γυναίκα έπεσε από τη γέφυρα ή βρίσκεται ακόμα στην περιοχή. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν η γυναίκα είχε πέσει τη λίμνη θα είχε αναδυθεί το σώμα της στην επιφάνεια. Αν τελικά η γυναίκα έπεσε στη λίμνη, τότε ίσως χρησιμοποίησε κάποια βαρίδια ή είχε βάλει βαράκια γυμναστικής στα πόδια της…Παράλληλα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X