Κοινωνία

Το παρασκήνιο μιας ολέθριας σχέσης που οδήγησε στο θάνατο της 22χρονης κοπέλας στο Μαρούσι

Το παρασκήνιο μιας ολέθριας σχέσης που οδήγησε στο θάνατο της 22χρονης κοπέλας στο Μαρούσι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για την ολέθρια σχέση που οδήγησε στη δολοφονία της 22χρονης κόρης του από την 17χρονη στο Μαρούσι, μίλησε στην κατάθεσή του, ο πατέρας του θύματος.

Όπως αναφέρει ο ίδιος είναι χωρισμένος και η κόρη του μένει με την μητέρα της και τον αδελφό της. Η 22χρονη «από την ηλικία των 12 έκανε συνεδρίες με παιδοψυχολόγο, ο οποίος την βοηθούσε και με τους προβληματισμούς που είχε ώστε να έχει ομαλή μετάβαση στην εφηβεία» όπως είπε λέγοντας πως η κόρη του ήταν ένα αρκετά μοναχικό άτομο, που δεν έκανε εύκολα φίλους και φίλες.

Η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική

«Το Σεπτέμβριο του έτους 2021, γνώρισε μια κοπέλα με την οποία είχε αρχικά φιλικές σχέσεις. Στην πορεία και συγκεκριμένα την άνοιξη του έτους 2022, η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική. Όπως μου ανέφερε η κόρη μου κάποια στιγμή η σχέση τους σταμάτησε λόγω του ότι η κόρη μου έβλεπε στην κοπέλα κάποια στοιχεία συμπεριφοράς και χαρακτήρα τα οποία δεν της άρεσαν» όπως ανέφερε.

Συνέχισε δε λέγοντας πως «όταν το επόμενο χρονικό διάστημα η κοπέλα άρχισε να αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας και μάλιστα να ντύνεται και να συμπεριφέρεται ως άνδρας, η σχέση τους συνεχίστηκε και είχε μια σταθερότητα. Τότε η κόρη μου μας ενημέρωσε για την σχέση της με την κοπέλα την οποία στηρίξαμε όλοι από το οικογενειακό περιβάλλον, άλλωστε δεν είχαμε λόγο να μην την στηρίξουμε. Στις αρχές του καλοκαιριού παρατηρήσαμε μια αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης μας που κορυφώθηκε το μήνα Αύγουστο.»

Σημαντική είδηση: Η μεγάλη επικοινωνιακή απάτη με το επίδομα 10% των αγορών στα σούπερ μάρκετ

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε πως κατά καιρούς η κόρη του τούς είχε πει ότι η σύντροφός της «είχε σοβαρά προβλήματα με το οικογενειακό της περιβάλλον, αντιμετώπιζε άσχημες συμπεριφορές από τους γονείς, κυρίως λόγω του αυτοπροσδιορισμού και προσανατολισμού της. Επιπλέον μας είχε αναφέρει ότι η κοπέλα λαμβάνει αγωγή για διπολική διαταραχή. Γι’ αυτό το λόγο η κόρη μου είχε υποστηρικτικό ρόλο προς την κοπέλα και την στήριζε πολύ για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της».

Τότε ήταν, όπως λέει, που συζήτησαν με την κόρη του για το κατά πόσο αυτή η συμπεριφορά θα επηρεάσει την ίδια και τις σπουδές της. Εκείνη το κατανόησε «και προσπάθησε να διακόψει την σχέση της με την κοπέλα, επικεντρώθηκε στις σπουδές της και να βρει μια δουλειά».

Το οριστικό τέλος

Στη συνέχεια ο πατέρας της 22χρονης περιέγραψε ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο και αναστάτωσε την κόρη του.

«Οι γονείς της κοπέλας, προσέγγισαν την πρώην σύζυγό μου στο σπίτι της και την απείλησαν ότι αν δεν διακοπεί η σχέση της κόρης μου με την κόρη τους θα υπέβαλαν μήνυση σε βάρος της κόρης μου καθώς τη θεωρούσαν υπεύθυνη. Έτσι η κόρη μου πήρε την απόφαση να διακόψει την σχέση και μας ενημέρωσε γι’ αυτό».

Μετά το περιστατικό, σύμφωνα με τον ίδιο, η 22χρονη διέκοψε κάθε επαφή με την κοπέλα, «την διέγραψε από τις επαφές της και τα κοινωνικά δίκτυα κοίταξε την συνεδρία με την ψυχολόγο με δική της πρωτοβουλία, η οποία την βοηθούσε πολύ… Από τότε μέχρι σήμερα αυτό που γνωρίζω είναι ότι η κόρη μου δεν είχε κάποια επαφή με την κοπέλα».

Το μάθαμε από την τηλεόραση

Στην κατάθεσή του ο πατέρας του θύματος αναφέρθηκε στην ημερά της δολοφονίας. «Σήμερα (σ.σ. την ημέρα της δολοφονίας) στις 7 το απόγευμα είχα ραντεβού με την κόρη μου στην Κηφισιά, όμως αυτή αργούσε και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και στα μηνύματα και εγώ ανησύχησα.

»Κάποια στιγμή με πήρε η αδερφή μου τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι στην τηλεόραση αναφέρθηκαν στην δολοφονία που έγινε στο Μαρούσι στην μεγάλου Αλεξάνδρου και επειδή η οδός ταιριάζει με την οδό της κοπέλας πήγα προς το σημείο. Όταν έφτασα εκεί ενημερώθηκα από τους αστυνομικούς ότι η κόρη μου ήταν νεκρή και ότι δράστιδα ήταν η φίλη της. Επιθυμώ την ποινική δίωξη της κοπέλας για τη δολοφονία της κόρης μου».

Η 17χρονη δράστρια μετά την απολογία της στον ανακριτή μεταφέρθηκε στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα για την άγρια δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας Γερμανικής Φιλολογίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X