Κοινωνία

Βιασμός 24χρονης: Έρευνες στα σπίτια των εμπλεκόμενων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Βιασμός 24χρονης: Έρευνες στα σπίτια των εμπλεκόμενων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας  Μπίκα, σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν έρευνες στα σπίτια των τεσσάρων νεαρών που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης. Οι έρευνες έγιναν τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα.

Νωρίτερα, άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν κληθεί ως ύποπτοι από την εισαγγελία για να δώσουν κατάθεση.

Ωστόσο, αργότερα η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε. Σύμφωνα μάλιστα με όσα μετέδωσε η Άννα Κανδύλη στο MEGA οι τέσσερις άνδρες που εμπλέκονται στην υπόθεση δεν έχουν κληθεί ακόμα να καταθέσουν στις Αρχές.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, η έρευνα δεν είναι πλέον στον εισαγγελέα και πλέον όποιος κληθεί, θα κληθεί για απολογία στην ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις εμπλεκόμενοι είναι τα αδέλφια Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης, ο Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και ο Βασίλης Τράφαλςη, οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και στο πολυτελές ξενοδοχείο το μοιραίο βράδυ. Εμπλέκεται επίσης ο Μάνος Παπαδόπουλος, μετρ του «Αχίλλειον», ο οποίος, σύμφωνα και με τη Γεωργία Μπίκα, εμφανίζεται ως ο «διοργανωτής» ανάλογων πάρτι.

Κομβικό σημείο είναι η νέα κατάθεση της Γεωργίας στην ανακρίτρια, παρουσία ψυχολόγου, την Παρασκευή. Ο δικηγόρος της πρόκειται, όπως αναφέρουν πληροφορίες, να καταθέσει και τα μηνύματα που αντάλλαξε η 24χρονη με τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος και την είχε καλέσει στο πάρτι.

Παράλληλα, στη δικογραφία εντάχθηκαν και τα δεδομένα από τις κάμερες του ξενοδοχείου, που όμως είναι μόνο από τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου και όχι από τον εσωτερικό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X