Κοινωνία

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν τα κινητά τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν τα κινητά τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας προχώρησαν στην κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη και οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα.

Προηγήθηκε αίτημα της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν από τα σπίτια των τριών ατόμων, εστάλησαν στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τα τηλέφωνα που οι ίδιοι έχουν δηλώσει στις καταθέσεις τους και προφανώς θα διερευνηθούν, για τυχόν ευρήματα που σχετίζονται με το επίμαχο βράδυ της καταγγελίας της Γεωργίας Μπίκα.

Προσήχθη ο άνδρας που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προσήχθη στο μεταξύ ο άνδρας που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαγαν τον άνδρα προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη.

Νωρίτερα η Γεωργία Μπίκα, κατά την έξοδό της από το τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, έκανε έκκληση σε όλες τις γυναίκες που έχουν ζήσει αντίστοιχα περιστατικά να μιλήσουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X