Κώστας Αρβανίτης σε Ελένη Μενεγάκη: «Είσαι άσχετη…» (video)

Οι γκάφες της Ελένης Μενεγάκη έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Με την επιτηδευμένη πολλές φορές αφέλειά της, να αποτελεί σήμα κατατεθέν της, η παρουσιάστρια παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων.

Χθες βράδυ λοιπόν πραγματοποιήθηκε ο τηλεμαραθώνιος της Unicef στην κρατική τηλεόραση. Εκεί βρέθηκε για λίγες ώρες και η Ελένη Μενεγάκη, που παρουσίασε μέρος του μαζί με τον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη.

Η χημεία ανάμεσά τους φαινόταν ότι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς και οι δύο βρίσκονταν έξω από τα νερά τους. Ωστόσο μία στιγμή της βραδιάς κατάφερε να προσφέρει γέλιο σε όσους την εντόπισαν.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσέφερε στον τηλεμαραθώνιοο μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες και μία φανέλα του ποδοσφαιριστή Jakob Johansson. Όταν λοιπόν ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα αντικείμενα, που ήταν μέρος του τηλεμαραθωνίου για να αυξηθούν οι προσφορές, ο Κώστας Αρβανίτης έκανε στην παρουσιάστρια ένα… αθλητικό σχόλιο. 

«Η ΑΕΚ είναι πρώτη, στα λέω αυτά να τα ξέρεις, γιατί είσαι και άσχετη…», είπε στην Ελένη με εκείνη να μην αντιδρά στο ελάχιστο. Δεν θα θέλαμε να ξέρουμε τι συνέβη backstage!

Δείτε το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ