Κούρτοβικ για Κουφοντίνα: Δεν έχουν λόγο οι οικογένειες των θυμάτων

Όλα είναι «κανονικότητα» για την Ιωάννα Κούρτοβικ και δεν χρειάζεται να αντιδρούν οι συγγενείς των θυμάτων όπως δήλωσε, προς όλους εκείνους που έχουν[…] θάψει τους δικούς τους ανθρώπους και δεν μπορούν να τους αγκαλιάσουν.

Δεν λαϊκίζω για να προλάβω μερικούς. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αναρωτιέμαι πως νιώθει η μάνα του 20χρονου φοιτητή Θάνου Αξαρλιάν, η οποία θα βλέπει σήμερα αυτές τις εικόνες και ακούγοντας την Ιωάννα Κούρτοβικ να μιλά με κυνισμό[…]

Απλά θα ήθελα να επισημάνω, ότι όταν ερωτάται η κ. Κούρτοβικ να έχει στο μυαλό της και τις οικογένειες των θυμάτων που δεν «έφυγαν» από την ζωή με «κανονικό» τρόπο!

Διήμερη άδεια

Και όλα αυτά με αφορμή την διήμερη άδεια, του Δημήτρης Κουφοντίνας, που η δικηγόρος του, Ιωάννα Κούρτοβικ, είπε τα εξής:

«Στα πλαίσια μιας κανονικότητας και κανονικότητα σημαίνει εφαρμογή του κανόνα που τον ρυθμίζει ο νόμος» είπε η κυρία Κούρτοβικ προσθέτοντας ότι «ελπίζω στο μέλλον ότι θα το αντιληφθείτε κι εσείς ως μια κανονικότητα ώστε να μην χρειάζεστε να είστε εδώ. Δεν υπάρχει λόγος κάθε φορά που παίρνει άδεια να τον δικάζουν και να τον ξαναδικάζουν τα κανάλια» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα τέλος για τις αντιδράσεις των οικογενειών των θυμάτων, η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα σχολίασε ότι «ο νόμος δεν προβλέπει ότι οι οικογένειες των θυμάτων μιας πράξης, μιας ενέργειας έχουν λόγο για τη συνέχεια της κράτησης ενός κρατούμενου αυτό το αποφασίζουν άλλοι. Είναι κανονικότητα[…]».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ