Sex

Μάντσεστερ-Κορονοϊός: Απαγόρευσαν το σεξ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

Μάντσεστερ-Κορονοϊός: Απαγόρευσαν το σεξ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα μέτρα αφορούν σε 4,5 εκατ. κατοίκους και προβλέπουν πρόστιμα από 100-3.200 λίρες για όποιον παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους. Μέσα στα περιοριστικά μέτρα συναντάμε και την απαγόρευση στο σεξ με όποιον δεν μένει μαζί σου. Αν δεν μοιράζεσαι δηλαδή το ίδιο σπίτι με τη σχέση σου, δεν μπορεί ο ένας να κοιμηθεί στο σπίτι του άλλου.

Όμως μας λέει η Daily Mail, τα πρόστιμα θα ξεκινούν από τις 100 λίρες, φτάνοντας ως και τις 3.200 σε κατά συρροή παραβάτες ,που ζουν στο Greater Manchester, East Lancashire και σε περιοχές του West Yorkshire.
Όποιος παραβιάζει την απαγόρευση του σεξ μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο 100 λίρες, αν και οι κανόνες δεν ισχύουν για ξενοδοχεία, κάμπινγκ, πάρκα τροχόσπιτων ή ξενώνες και καταλύματα σε bed and breakfast. Κι έτσι τα ζευγάρια θα μπορούν να συνευρεθούν ερωτικά σε αυτούς τους χώρους.
Άτομα που ζουν μόνα τους ή είναι μόνοι γονείς με παιδιά κάτω των 18 ετών εξαιρούνται επίσης από το νέο μέτρο.

Οι συναντήσεις δύο ή περισσότερων ανθρώπων σε σπίτι απαγορεύονται πια, καθώς ο σκοπός είναι η αποτροπή του συγχρωτισμού ανθρώπων που δεν μοιράζονται την ίδια εστία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ζευγάρια που δεν ζουν μαζί δεν έχουν πια τη δυνατότητα να συνευρίσκονται ερωτικά ή να κοιμούνται μαζί.

Οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν στις ιδιωτικές κατοικίες, σύμφωνα με τον Independent, «καθιστούν παράνομο σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους να συναντηθούν και να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής συναναστροφής μεταξύ τους ή να επιδοθούν σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μεταξύ τους».

Οι κάτοικοι του Μάντσεστερ και των γύρω περιοχών δεν έχουν πια τη δυνατότητα ούτε στον κήπο ή την αυλή του σπιτιού τους να μαζεύονται. Οι κήποι αντιμετωπίζονται επίσης όπως τα σπίτια ως μέρος των αλλαγών, που σημαίνει ότι δύο νοικοκυριά δεν επιτρέπεται να συναντηθούν σε αυτά.

Οι νέοι κανόνες ισχύουν για τους Bolton, Bury, Manchester, Oldham, Rochdale, Salford, Stockport, Tameside, Trafford, Wigan, Burnley, Hyndburn, Pendle, Rossendale, Calderdale και Kirklees.

Οι υφιστάμενοι νόμοι στο Blackburn με τους Darwen και Bradford έχουν επίσης τροποποιηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι οι περιοχές αυτές υπόκεινται επίσης σε αυτά τα μέτρα.

 

Δείτε ακόμη:

Πήρε κορονο-δάνεια ύψους 1,6 εκατ. δολαρίων και έκανε… ζωάρα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X