Media

3ος όροφος: Πρεμιέρα απόψε Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου για τη νέα σειρά της ΕΡΤ1

3ος όροφος: Πρεμιέρα απόψε Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου για τη νέα σειρά της ΕΡΤ1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα κωμική 15λεπτη σειρά «3ος όροφος» στις 21:30 στην ΕΡΤ1. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Νεμέα, και πρωταγωνιστές ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου.

Στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, μέσα από τις ξεκαρδιστικές συζητήσεις που κάνουν στο σπίτι τους, ο 70χρονος Γιάννης (Αντώνης Καφετζόπουλος), διαχειριστής της πολυκατοικίας, και η 67χρονη Υβόννη (Λυδία Φωτοπούλου) μας δείχνουν πώς κυλάει η καθημερινότητά τους, η οποία περιλαμβάνει στιγμές γέλιου, αλλά και ομηρικούς καβγάδες, σκηνές ζήλιας με πείσματα και χωρισμούς, λες και είναι έφηβοι.

Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ανδρέα (Χάρης Χιώτης) και τη Μαρία (Ειρήνη Αγγελοπούλου), που το καθένα έχει πάρει τον δρόμο του, και εκείνοι είναι πάντα εκεί να τα στηρίζουν, όπως στηρίζουν ο ένας τον άλλον, παρά τις τυπικές γκρίνιες όλων των ζευγαριών.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο:

Ο Γιάννης έχει γενέθλια και κλείνει τα 70. Η Υβόννη προσπαθεί να του κάνει όσο πιο ευχάριστα γίνεται αυτά τα γενέθλια, όμως τα παιδιά τους δεν βοηθάνε σε αυτό. Τόσο ο Αντρέας με την οικογένειά του όσο και η Μαρία δεν έρχονται να τα γιορτάσουν μαζί τους, όπως κάνουν κάθε χρόνο. Πώς θα αισθανθεί ο Γιάννης, όταν δει ότι κανένα από τα παιδιά του δεν έρχεται στα γενέθλιά του;

Δείτε το τρέιλερ

https://www.youtube.com/watch?v=mXJfeWDjP4M

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X