Media

Acun Ilicali: Θα παραμείνει στον ΣΚΑΙ;

Acun Ilicali: Θα παραμείνει στον ΣΚΑΙ;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Acun Ilicali είναι από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν το φετινό καλοκαίρι καθώς το τηλεοπτικό τοπίο είναι αρκετά θολό και κανείς δεν ξέρεις τι θα συμβεί!

Ο Acun Ilicali δεν είναι ευχαριστημένος με την τοποθέτηση που έχει προβάλλει ο ΣΚΑΙ και αφορά στα reality παιχνίδια που είχε φέρει στην ελληνική αγορά, όπως αναφέρουν πηγές.

Το τηλεοπτικό τοπίο είναι αρκετά μυστήριο και η τύχη του Acun Ilicali έχει αρχίσει να χάνεται (όχι ότι έχει ανάγκη, αλλά λέμε τώρα).

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, οι επαφές ανάμεσα στην AcunMedia και στο κανάλι, έγιναν αρχικά σε πολύ υψηλό επίπεδο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και στα… τεχνικά κλιμάκια. Προ ημερών, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του καναλιού, ανάμεσα σε στελέχη της διοίκησης του καναλιού και την Τουρκάλα στενή συνεργάτιδα του Acun και τον Άγγελο Χριστόπουλο, επικεφαλής του εν Ελλάδι παραρτήματος της εταιρείας παραγωγής.

Πολλά ακούγονται, καθώς ο Acun θέλει όλα του τα προγράμματα να βρίσκονται σε ένα κανάλι, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Τα προγράμματα που ενδιαφέρουν είναι τα «The Voice» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Το κανάλι με το οποίο συζητά σοβαρά ο Τούρκος παραγωγός είναι ο Antenna, ασχέτως αν ο παραγωγός είχε στο παρελθόν κάποια θεματάκια μαζί τους για το Nomads.

Άντε να δούμε τι θα συμβεί!

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X