Media

«Άγριες μέλισσες»: Ένας ακόμη αξιόλογος ηθοποιός- σκηνοθέτης «μπαίνει» στη σειρά

«Άγριες μέλισσες»: Ένας ακόμη αξιόλογος ηθοποιός- σκηνοθέτης «μπαίνει» στη σειρά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη «μαύρη» περίοδο της χούντας των συνταγματαρχών θα εισέλθει η ιστορία της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη στις «Άγριες μέλισσες» από τη νέα σεζόν. Νέοι ήρωες θα κάνουν την εμφάνισή τους, με κάποιους να δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους του Διαφανίου, δρομολογώντας καινούργιες εξελίξεις.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ο σταθμός του Αμαρουσίου με την εταιρεία παραγωγής JK Productions συνεχίζουν να κάνουν καλές και προσεχτικές επιλογές συντελεστών. Στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς  θα παίξει κι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ενσαρκώνοντας έναν πολύ σημαντικό ήρωα για την εξέλιξη της ιστορίας, όπως αναφέρει και ο Γρηγόρης Μελάς στο melasblog.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (στη φωτό σε σκηνή από την ταινία «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή)

Αναμφισβήτητα δε, η επιλογή του πολύ καλού ηθοποιού και σκηνοθέτη να είναι στο καστ της σειράς αποδεικνύει και τις προσεχτικές κινήσεις που κάνουν για τις «Άγριες Μέλισσες». Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα ενσαρκώσει έναν εκδότη μεγάλης θεσσαλικής εφημερίδας που όπως καταλαβαίνετε λόγω της εποχής θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, επηρεάζοντας τις ζωές πολλών άλλων ηρώων.

Έτσι λοιπόν ένας ακόμα σπουδαίος ηθοποιός έρχεται να προστεθεί στο καστ της σειράς και δικαιολογημένα θα απολαύσουμε μία ακόμα δυνατή ερμηνεία, όπως μας έχουν συνηθίσει όλοι όσους είδαμε στα επεισόδια της, μέχρι τώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X