Media

Απασφάλισε η Παπαγεωργίου – «Ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει» (vid)

Απασφάλισε η Παπαγεωργίου – «Ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε διακοπούλες εν μέσω καραντίνας και σχολιάστηκε έντονα από εκπομπές όπως αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Pop Up», θέλησε να πει την άποψη της για την κίνηση της ξανθιάς παρουσιάστριας να κάνει απόκρυψη των σχολίων της στο Instagram, αφού έπεσε κράξιμο λέγοντας τα εξής:

«Σε μια περίοδο όπως η πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο ότι “εγώ τα αγνοώ τα μέτρα και πάω ταξίδι” δεν κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις, το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία και μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησέ τον να πει τη γνώμη του».

Και η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό το θέμα, και είπε:

«Ίσως η κυρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει ότι είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μετράμε καθημερινά 3000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία. Εύχομαι και ελπίζω τα stories που ανεβάζει αυτή την περίοδο να είναι όντως από άλλη περίοδο γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/VNxt5O88m84

Δείτε ακόμη: Άπατο πάει το «Battle of the Couples» – Παταγώδης αποτυχία στη prime time

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X