Media

Απίστευτη η Ακριβοπούλου σε Καψώχα: Δούλευες στο γραφείο του Παπαντωνίου- Πώς γίνονταν αυτές οι δουλειές (vid)

Απίστευτη η Ακριβοπούλου σε Καψώχα: Δούλευες στο γραφείο του Παπαντωνίου- Πώς γίνονταν αυτές οι δουλειές (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σωτήρης Καψώχαςεργαζόταν στο γραφείο Τύπου του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, που προφυλακίστηκε την Τετάρτη, με την  Κατερίνα Ακριβοπούλου στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» να ρωτά ευθέως τον συνάδελφό της για το πώς γίνονταν οι… δουλειές του Παπαντωνίου χωρίς να το παίρνει κανείς είδηση.

Ειδικότερα, εισάγοντας το ρεπορτάζ για την υπόθεση της προφυλάκισης του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, η κα Ακριβοπούλου είπε στον Σωτήρη Καψώχα:

«Ήσουν στο γραφείο Τύπου του Παπαντωνίου. Θέλω να σε ρωτήσω πολύ άπλα, πώς γίνονταν αυτές οι δουλειές; Είναι δυνατόν να γίνονταν όλα αυτά και να μην παίρνει κανείς είδηση;».

https://www.youtube.com/watch?v=dMyOmXFgvZU

Ο Σωτήρης Καψώχας, που δεν έδειξε ιδιαίτερα αιφνιδιασμένος (ήταν μιλημένος για να το «κάψουν»), έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι εκείνος ήταν απλά ένας από τους τέσσερις δημοσιογράφους που απασχολούνταν στο γραφείο Τύπου: «Βγάζαμε τα δελτία Τύπου…», είπε αρχικά.

Όταν ο «μέγας» δημοσιογράφος Καψώχας, «αγρόν ηγόραζε»

Στη συνέχεια όμως, προχώρησε σε μια μακρά αναδρομή στην περίοδο Σημίτη, την οποία ξεκίνησε λέγοντας ότι:

«Θα σου πω να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι της λογικής του «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου και όσοι έχουν κατηγορηθεί για διασπάθιση δημοσίου χρήματος η Δικαιοσύνη να κάνει το προφανές. Ισχύει για τον Γιάννο Παπαντωνίου και για κάθε Γιάννο Παπαντωνίου.Θα πω ότι εδώ-, επειδή είμαι δημοσιογράφος, αντιλαμβανόμαστε πράγματα στην ατμόσφαιρα, αλλά πολλές φορές δεν τεκμηριώνονται σαν αίσθηση, θα πω όμως και κάτι πολύ απλό η σύγχρονη ιστορία όπως την βίωσα έχει γκρίζες ζώνες… Η περίοδος Σημίτη έχει πολλές γκρίζες ζώνες… Σας είπα ότι υπάρχει καθαρότατο, όσοι ήθελαν να ψάξουν και να δούνε, μπορούσαν εύκολα… ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X