Media

Big Brother: οι πρώτες εικόνες από το «σπίτι» του τηλεαριάτι (vid)

Big Brother: οι πρώτες εικόνες από το «σπίτι» του τηλεαριάτι (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι πρώτες εικόνες από το «σπίτι» του τρας τηλεριάλιτι «Big Brother» (Σκαι) είδαν το φώς της δημοσιότητας στο πλαίσιο της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» του καναλιού. Το σπίτι θα διαθέτει μεγάλους και άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ θα υπάρχει και ένα πολυτελές δωμάτιο, το οποίο θα φιλοξενεί τον εκάστοτε νικητή κάθε δοκιμασίας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 10.000, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ανάμεσα στα πρόσωπα που δήλωσαν συμμετοχή ήταν και κάποια με ισχυρά βιογραφικά καριέρας. Μεταξύ αυτών μια  28χρονη οδοντίατρος που θεωρείται πετυχημένη στο χώρο της, η οποία δήλωσε συμμετοχή για την εμπειρία, για να δοκιμάσει τα όριά της.
Επίσης, έχουν δηλώσει συμμετοχή ένας καθηγητής πανεπιστημίου, ένας συγγραφέας που προέρχεται από γνωστό εκδοτικό οίκο, αλλά και πολιτικοί μηχανικοί.

Ανάμεσα στους παίκτες- πειραματόζωα  θα είναι και πρώην αντιδήμαρχος, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πολιτικό στίβο για να δοκιμάσει τον εαυτό του στον τηλεοπτικό. Συμμετοχές, εξάλλου, είχαν δηλώσει ηθοποιοί, τραγουδιστές, γενικότερα καλλιτέχνες.

https://youtu.be/KjuHY2xUnCE

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X