Media

Δημήτρης Αποστόλου: Αποκαλύπτει ποια θα ήταν η συνέχεια των «Δυο Ξένων»

Δημήτρης Αποστόλου: Αποκαλύπτει ποια θα ήταν η συνέχεια των «Δυο Ξένων»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας κατάφεραν να κάνουν τεράστια επιτυχία με τη σειρά «Δυο ξένοι» και η Μαρίνα Κουντουράτου και ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς δε θα μπορέσουν να ξεχαστούν ποτέ! Οι δε ατάκες της Ντένης Μαρκορά είναι ανάρπαστες.

Ο Δημήτρης Αποστόλου παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και τον Άκη Φωτόπουλο, και έκανε πολλές αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε. Μάλιστα, αποκάλυψε τι θα γινόταν αν υπήρχε τρίτη σεζόν της σειράς «Δυο ξένοι» και μας εξέπληξε:

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης όπως διαβάσαμε στο Tv Έθνος:

Αν συνεχίζονταν οι «Δύο ξένοι», πώς θα ήταν η ιστορία του Κωνσταντίνου και της Μαρίνας;

Τους είχαμε πάει απ’ ό,τι θυμάμαι πέντε χρόνια μπροστά. Η Μαρίνα είχε γίνει ηθοποιός του θεάτρου πολύ σοβαρή και ο Κωνσταντίνος, που είχε γυρίσει από την Αγγλία με το παιδί, είχε γίνει πλέον ένας εμπορικός σκηνοθέτης.

Θα ήσασταν θετικός σε ένα σίκουελ των «Δύο ξένων»;
Όχι, φυσικά, χωρίς τον Νίκο Σεργιανόπουλο… Κάθε πράγμα είναι η στιγμή του. Είναι σαν να έχεις χωρίσει από μια σχέση, από έναν γάμο και λες δεν πάμε να το ξαναπαλέψουμε. Ποτέ δεν πετυχαίνει. Όσο και να έχει μείνει αγάπη, συμπάθεια, έλξη και πάθος. Έχουν περάσει και τόσα χρόνια. Νομίζω και ο Νικόλας να ζούσε δεν θα μπορούσε να το κάνει.

Δείτε ακόμη: Κώστας Βουτσάς: Ο 4χρονος Φοίβος μιλά για τον μπαμπά του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X