Media

Eurovision 2021: Μάγεψε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» στον μεγάλο τελικό(vid)

Eurovision 2021: Μάγεψε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» στον μεγάλο τελικό(vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο τελικός της Eurovision 2021 βρίσκεται σε εξέλιξη (22/05) στο Ρότερνταμ και άρχισε με την κυπριακή συμμετοχή, δηλαδή με το dance τραγούδι που ερμηνεύει η Έλενα Τσαγκρινού.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Τσαγκρινού άρχισε την ερμηνεία της ξαπλωμένη στη σκηνή ενώ χρησιμοποιήθηκε ένας παραμορφωτικός καθρέπτης σε κόκκινο φόντο, που έκανε την ασημί δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη να ξεχωρίζει.

Κατόπιν, η τραγουδίστρια ενώθηκε με τις τέσσερις χορεύτριες που τη συνόδευσαν επί σκηνής, οι οποίες ήταν ντυμένες με κόκκινα ρούχα και, έπειτα, εμφανίστηκε ένας μεγάλος επικλινής καθρέπτης που έκανε τα άτομα να φαίνονται περισσότερα.

Έντονοι ήταν οι χρωματισμοί στο φόντο αφού κυριάρχησε το κόκκινο και, κατά τη γέφυρα του τραγουδιού, η φράση «El Diablo» εμφανίστηκε στον μεγάλο καθρέπτη και, στη συνέχεια, αυτή εμφανίστηκε με μεγάλα χρυσά γράμματα τα οποία πήραν φωτιά.

Υπενθυμίζεται πως το τραγούδι «El Diablo» είναι μια δημιουργία των Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker, Cleiton «OXA» Sia και Thomas Stengaard, ενώ η καλλιτεχνική διεύθυνση της σκηνικής εμφάνισης υπεγράφη από τον Marvin Dietmann.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X