Media

Γιάννα Τερζή για Eurovision: Ως καλλιτέχνης δεν ξέρω εάν θα πήγαινα ξανά -Μπήκαν τρικλοποδιές(vids)

Γιάννα Τερζή για Eurovision: Ως καλλιτέχνης δεν ξέρω εάν θα πήγαινα ξανά -Μπήκαν τρικλοποδιές(vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής η Γιάννα Τερζή . Η τραγουδίστρια μίλησε για τον αποκλεισμό της Ελλάδας, τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ελληνική αποστολή αλλά και για την ανάρτησή της για την Βουλγάρα εκπρόσωπο.

«Ήταν το πρώτο σοκ. Ήταν άβολη η πρώτη ημέρα. Τώρα όμως γύρισα στην Ελλάδα, τη χώρα μου, που το τραγούδι είναι no1 ακόμα οπότε μια χαρά. Μπήκαν τρικλοποδιές στην ελληνική αποστολή. Από την ημέρα που φτάσαμε, παλεύαμε μόνο για να πάρουμε τα δεδομένα που υποτίθεται είχαμε συμφωνήσει μήνες πριν. Αυτό που είδατε ήταν αυτά που ήταν διατεθειμένοι εκείνοι να μας δώσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ είπε ότι «θα το έκανα ξανά σίγουρα ως δημιουργός, ως καλλιτέχνης δεν ξέρω εάν θα πήγαινα ξανά, είναι πολύ νωρίς να το πω αυτό γιατί δεν το έχω επεξεργαστεί», μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σημείωσε:

«Μαζί χαρήκαμε, μαζί στεναχωρηθήκαμε και το σημαντικό είναι ότι δεν έμεινα ούτε μία στιγμή μόνη. Από αυτή την εμπειρία κρατάω αυτό, το μαζί, μακάρι να γίνεται πάντα αυτό στην Ελλάδα το να είμαστε μαζί στις χαρές και στις λύπες.

Με την Ελένη Φουρέιρα μίλησα σήμερα στο τηλέφωνο, τα είπαμε όλα, της έδωσα τις ευχές μου και εκείνη την υποστήριξη της. Περιμένουμε το Σάββατο να δούμε τα καλύτερα» πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τραγουδίστρια μπορεί να μην ανέβει στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, ωστόσο, παρέμεινε στη Λισαβόνα και μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό.

Ο φακός την βρήκε να τρώει μαζί με εκπροσώπους άλλων χωρών σε εστιατόριο της Λισαβόνας.

Η Γιάννα Τερζή πόζαρε με την Βουλγάρα τραγουδίστρια Zhana Bergendorff και της ευχήθηκε να κερδίσει.

«Το καλύτερο μέρος του ταξιδιού μου. Σε αγαπώ κορίτσι μου. Ελπίζω να κερδίσεις», έγραψε σε InstaStory της, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται γιατί δεν έστειλε ανάλογη ευχή στην Ελένη Φουρέιρα και την Κύπρο.

Ερωτηθείσα για την ανάρτηση της για τη στήριξη στη Βουλγάρα εκπρόσωπο, δήλωσε:

«Η Κύπρος είναι δεδομένη ότι θέλουμε να πάει καλά. Η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή. Δεν γίναμε γραφικοί, το κρατήσαμε σε πιο ήπιους τόνους. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη βουλγαρική αποστολή, ήταν η μοναδική χώρα που ήρθε στο καμαρίνι και όταν αποκλειστήκαμε, κλαίγανε. Μου αρέσουν κι άλλα τραγούδια φέτος από τη Eurovision».

Η κατάρρευση

Παρ’ ότι η φωνή της τραγουδίστριας ήταν καλή τις τελευταίες ημέρες η συμμετοχή άρχισε να πέφτει στα στοιχήματα.Την εμφάνιζαν στην 11η θέση που χειροτέρευσε όταν στη δεύτερη πρόβα τίποτε δεν πήγε καλά, οι δεύτερες φωνές χάθηκαν, το αίτημα για έκτακτη πρόβα έδειξε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά παρ’ ότι τελικά δεν έγινε πρόβα.

«Όπου και να πάω μου λένε ότι τους αρέσει το τραγούδι και καταλαβαίνω ότι κάτι έχουμε κάνει με το κομμάτι. Κατ’ αρχάς έχουμε μια τρίτη πρόβα γιατί δεν λειτούργησε τίποτα από τα τεχνικά πράγματα που ζητήσαμε. Έχω πάει και τραγουδήσει ήδη 6 φορές το κομμάτι από 3 φορές στην κάθε πρόβα και καμία φορά δεν είδα αυτά που ζητήσαμε», είχε δηλώσει η Γιάννα Τερζή.
Τελικά το κομμάτι εκτελέστηκε με τα προγνωστικά να τη δίνουν 16η κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον αποκλεισμό.Η επόμενη ημέρα ήταν γεμάτη εκνευρισμό, κλάματα, απογοήτευση.

Ο δημιουργός του τραγουδιού Αρης Καλημέρης παραδέχθηκε σε δηλώσεις τους πως υπήρξαν προβλήματα, επισημαίνοντας πως του χρόνου εκείνος και η Γιάννα θα πάρουν μέρος στη Eurovision με άλλη χώρα.

Η ουσία είναι ότι φάνηκε η γύμνια της ελληνικής συμμετοχής κυρίως γιατί δεν υπήρξε μια αποστολή που θα έδινε τα πάντα για να στηριχθεί το τραγούδι και η ερμηνεύτρια.

Σε αντίθεση με την κυπριακή αποστολή και την Ελένη Φουρέιρα που έδειχναν να θέλουν όχι απλά τον τελικό αλλά και την πρωτιά, κι έκαναν τα πάντα για να το πετύχουν.

Πηγές πληροφοριών: ΑΝΤ1/ΤΑ ΝΕΑ/Youweekly Gr/ALPHA

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

To μήνυμα της Γιάννας Τερζή μετά τον αποκλεισμό της από την Eurovision(vid)

Δάκρυα κι απογοήτευση από την Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό(vids)

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X