Media

GNTM: Η Αναστασία Περράκη κριτής;

GNTM: Η Αναστασία Περράκη κριτής;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

To GNTM όλο και πλησιάζει και περιμένουμε από το STAR να σταλούν τα δελτία Τύπου όπου μέσα σε αυτά θα αναφέρεται επίσημα η νέα κριτική επιτροπή του reality μόδας καθώς έχει γίνει μεγάλος ντόρος.

Πολλά άτομα έχουν «προσφερθεί» να καλύψουν τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και οι φήμες φουντώνουν καθώς θέλουν τον Γιώργο Καράβα στη θέση της, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και γυναίκα μοντέλο. Άραγε θα είναι η Αναστασία Περράκη;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts; ▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: gntm.star.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Το γνωστό μοντέλο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε πως θα ήθελε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά δεν της έχει γίνει κάποια πρόταση.

«Θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά δεν μου έχει γίνει κάποια κρούση, δεν έχω συζητήσει κάτι συγκεκριμένο», δήλωσε στην κάμερα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/PkKw0aiDs78

Δείτε ακόμη: Κώστας Καραφώτης: Υπέγραψε συμφωνητικό εμπιστευτικότητας με τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X