Media

Η ΕΡΤ «εκσυγχρονίζεται» και «κλέβει» παρουσιαστή του ANT1

Η ΕΡΤ «εκσυγχρονίζεται» και «κλέβει» παρουσιαστή του ANT1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέο «αίμα» θέλει να φέρει η διοίκηση της ΕΡΤ στο κανάλι και έχει ξεκινήσει με τη Νάντια Κοντογεώργη η οποία δεν τα πάει καθόλου καλά σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, και σε συνέχεια εξετάζει και άλλα projects καθώς όπως μαθαίνουμε, οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν να έρθουν κοντά με τη νεολαία.

Ο Γιώργος Λέντζας είναι ένας παρουσιαστής ο οποίος έχει ασχοληθεί με σχετικά νεανικά projects και έτσι, το κανάλι της Αγίας Παρασκευής σκέφτηκε πως θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη!

Ο ίδιος αποκάλυψε:

«Από όλες τις προτάσεις που μου έγιναν φέτος, μου φάνηκε η πιο δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Χαίρομαι με τα βήματα εκσυγχρονισμού που κάνει η ΕΡΤ, με τη φρεσκάδα στο περιεχόμενο και τα πρόσωπα, και χαίρομαι που είδαν σε μένα έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς αλλά και έναν άνθρωπο που μπορεί να αποτελέσει κομμάτι αυτής της προσπάθειας.Το κόνσεπτ για το οποίο συμφωνήσαμε είναι φορμάτ του BBC που είχα παρακολουθήσει κατά το παρελθόν στην Αγγλία. Κι αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος να δεχτώ αυτή την πρόταση της ΕΡΤ», αποκάλυψε ο παρουσιαστής στον Άκη Φωτόπουλο στο «TV Έθνος».

Δείτε ακόμη: Δικαστήριο μόδας: Ποιοι πέρασαν από οντισιόν;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X