Media

Η Ιωάννα Μαλέσκου… απειλεί: «Θέλω να κάνουμε πραγματάκια τρελά».

Η Ιωάννα Μαλέσκου… απειλεί: «Θέλω να κάνουμε πραγματάκια τρελά».
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μια στιγμή… εξομολόγησης βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, το μεσημέρι της Τρίτης (ανήμερα του Σταυρού- δεν ξέρω ως eretikos, σημειολογικά αν έχει κάποια αξία) , πλάι στους συνεργάτες της στο πλατό του «Love It» (Σκάι). Εκεί όπου και εξέφρασε τη σκέψη πως ακόμα το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει γνωρίσει, στα αλήθεια, ποια είναι η όμορφη παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να κάνουμε πραγματάκια τρελά. Τώρα να σας πω κάτι, όλα μπορούμε να τα κάνουμε.  Θέλω να είμαι πολύ ο εαυτός μου. Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι στα αλήθεια», με τους συνεργάτες της να εκφράζονται γλυκά για εκείνη- αν μπορούσαν ας έκαναν διαφορετικά.

Επειδή αυτή την σκέψη ακριβώς είχε ήδη στο πίσω μέρος του μυαλού της η Μαλέσκου συμπλήρωσε: «Και τώρα θα μου λένε και θα μου γράφουνε «τους έβαλε πάλι να λένε πράγματα γι’ αυτήν». Σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω πράγματα που δεν τα έχω κάνει. Θέλω πάρα πολύ φέτος να το ζήσω όλο αυτό γιατί νιώθω πιο ήρεμη και πιο ο εαυτός μου. Θέλω να κάνουμε πράγματα μαζί, θέλω να βγω από το κουτάκι μου, θέλω να πάρω μια μεγάλη ανάσα και εύχομαι να τα καταφέρω… Φέτος». Ως eretikos να ευχηθώ κουράγιο στους νέους συνεργάτες της και σε εκείνους (δύο δεν είναι;) που αντεξαν πέρσι και συνεχίζουν φέτος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X