Media

Η μάχη των πρωινάδικων.

Η μάχη των πρωινάδικων.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία πρώτη εικόνα άρχισε να σχηματίζεται απο τη «μάχη» τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη των καναλιών. Το MEGA έχει βγει δυναμικά μπροστά σε όλες τις ζώνες από την αρχή της σεζόν… Δείχνοντας ότι η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική, σε σχέση με πέρυσι που έκανε τα πρώτα του βήματα! Κυρίως όμως θα δυσκολέψει τον ανταγωνισμό (παλιά και νέα κανάλια), αφού η προετοιμασία που προηγήθηκε φαίνεται να ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση, τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και στις επιλογές των σειρών!

Επιπλέον το δελτίο ειδήσεων του MEGA έχει πάρει τα πάνω του και σταθερά πλέον σημειώνει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης… Ενώ δυναμικά έχει ξεκινήσει η Δανάη Μπάρκα με υψηλά ποσοστά, καθώς και η Ελεονώρα Μελέτη με την ομάδα της που προηγείται του ανταγωνισμού τις περισσότερες ημέρες. Φυσικά όλα θα κριθούν στην αντοχή, δεδομένου ότι μόλις ξεκίνησε η σεζόν και ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη.

Στον αντίποδα, στους “βαλτωμένους” δηλαδή – αν και είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, πλην όμως τα νούμερα  τηλεθέασης είναι αμείλικτα- κατατάσσονται η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ με μονοψήφιες τηλεθεάσεις, αλλά και η Μπέτυ Μαγγίρα στο OPEN, η οποία πρέπει να έχει μια περίοδο χάριτος.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X