Media

Η Μαρία Μπακοδήμου στο σόου του Jean Paul Gaultier στο Παρίσι

Η Μαρία Μπακοδήμου στο σόου του Jean Paul Gaultier στο Παρίσι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στο Παρίσι και δημοσιεύει κάθε μέρα στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι της. Αναφέρει που πάει και μας δείχνει φωτογραφίες από την πόλη αλλά και από τις στιλιστικές επιλογές.

Σε μια από τις βόλτες της επέλεξε ένα μαύρο πουλόβερ ζιβάγκο, με ψηλόμεσο paperbag τζιν, το παντελόνι σουρώνει πάνω από τη μέση, κάνοντας τη σιλουέτα να δείχνει πιο λεπτή και αρμονική.

https://www.instagram.com/p/CZUrUpBgp3k/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Η παρουσιάστρια η οποία αγαπά και ασχολείται και με τη μόδα, ήταν καλεσμένη στο σόου του Jean Paul Gaultier, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε  βλέπουμε πλάνα από την επίδειξη αλλά και την ίδια να ποζάρει μαζί με τον Jean Paul Gaultier και την Τίνα Γρηγορίου, σύζυγος του Νικού Αλιάγα, και να γράφει στη λεζάντα:

“Για πρώτη φορά στη ζωή μου βρέθηκα σε show μόδας στο Παρίσι. Defile Gaultier. Όπως καταλαβαίνεις μου πήρε χρόνο να καταλήξω τι θα βάλω. Αφού ανακάτεψα όλη τη βαλίτσα κατέληξα στην ασφάλεια του total black. Kάτι που με έκανε να κάνω μπαμ μέσα στο πολύχρωμο πλήθος των influencers. H εμπειρία υπέροχη κι εμπνευστική. Η μόδα είναι τέχνη κι ο κόσμος της μαγικός. Vanity fair κανονικό. Ευχαριστώ @jeanpaulgaultier και @hibou40 (sicaman) 🙏”.

Η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε ένα μαύρο πλεκτό φόρεμα ζιβάγκο, οπάκ καλσόν και δερμάτινες μπότες, ενώ από πάνω φόρεσε μια οικολογική γούνα.

https://www.instagram.com/p/CZXGWalgdFY/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Σε μια απογευματινή βόλτα στο Παρίσι, η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε ένα oversized γκρι με σχέδιο ψαροκόκκαλο παλτό.

https://www.instagram.com/p/CZUsTzaAmOu/?utm_source=ig_web_copy_link

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X