Fragilemag

Η ταινία της βραδιάς – Ο Σημαδεμένος (Scarface) στο Star

Η ταινία της βραδιάς – Ο Σημαδεμένος (Scarface) στο Star
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Τόνι Μοντάνα έχει ένα όνειρο. Να πεθάνει βουτηγμένος στο χρήμα. Θα τα καταφέρει. Είναι ο ιδανικός αντιήρωας. Ο Σημαδεμένος η ταινία που προβάλλει απόψε το Star δεν είναι μόνο μια ταινία δράσης με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Είναι παράλληλα και μια ωμή καταγραφή της ηθικής ενός κόσμου που θεωρεί το γρήγορο πλουτισμό οξυγόνο της ζωής του.

Ο Σημαδεμένος (Scarface) είναι ταινία παραγωγής 1983. Στη δημιουργία της συνεργάστηκαν υπερταλαντούχοι άνθρωποι του Χόλιγουντ. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μπράιαν Ντε Πάλμα, το σενάριο ο Όλιβερ Στόουν, τη μουσική ο Τζόρτζιο Μόροντερ, πρωταγωνιστεί ο Αλ Πατσίνο ως Τόνι Μοντάνα.

Το στόρι
Ο Τόνι Μοντάνα, φτωχός Κουβανός μετανάστης στο Μαϊάμι, γίνεται πρωτοπαλίκαρο του μεγαλέμπορου ναρκωτικών, Φρανκ Λοπέζ. Παρόλα αυτά, δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει εκεί. Η γνωριμία του με την Ελβίρα, ερωμένη του Λοπέζ, ωθεί τον Τόνι να εκτοπίσει το αφεντικό του και να πάρει τη θέση του. Και ενώ η συνεργασία του με τα κολομβιανά καρτέλ εξελίσσεται ομαλά, η εξάρτησή του από την κοκαΐνη, η αλαζονεία του και ένα απρόσμενο συμβάν θα πυροδοτήσουν μια σειρά από ενέργειες που θα οδηγήσουν στην αναπόφευκτη πτώση του…

•Ο Σημαδεμένος – Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

-Στην ταινία η λέξη fuck σε διάφορες εκδοχές της ακούγεται 207 φορές..

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X