Media

Η Τούνη «αδειάζει» τη Σάσα Σταμάτη στο Instagram

Η Τούνη «αδειάζει» τη Σάσα Σταμάτη στο Instagram
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πανικούλη δημιούργησε η Σάσα Σταμάτη μόλις έδωσε το ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε με την Ιωάννα Τούνη από την οποία εκμαίευσε την ατάκα για τα 800 ευρώ και τους τεμπέληδες!

Η Σάσα Σταμάτη παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» το ηχητικό ντοκουμέντο που αφορά στη συνέντευξη τους και η κίνηση αυτή εξόργισε την Ιωάννα Τούνη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στο Instagram και να γράψει μεταξύ άλλων τα παρακάτω λόγια:

«Με όλο το σάλο που προκλήθηκε με τις “τηλεφωνικές δηλώσεις” που έκανα προχθές θα ήθελα να μάθετε την αλήθεια που δεν είπα μέχρι τώρα, γιατί δεν ήθελα να εκθέσω ανεπανόρθωτα τη δημοσιογράφο που ευθύνεται για όλη αυτή τη τραγική παράνοια και την ύβρη που νιώθω τα τελευταία 24ωρα. Ποτέ μου δεν έδωσα τηλεφωνική συνέντευξη στη κ. Σάσα Σταμάτη. Storytime. Eιχα πάει στην εκπομπή της εν λόγω δημοσιογράφου πριν 2-3 χρόνια. Εκ τότε η ίδια με καλεί τηλεφωνικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μάθει τι κάνω, πότε θα κατέβω Αθήνα, αν έχω πικάντικα νέα κτλ.. Πολλές φορές έχουμε μια ολιγόλεπτη συζήτηση και άλλες μετά από δική της παράκληση της δίνω κάποιες περισσότερες πληροφορίες πάνω σε θέματα που με αφορούν και συντάσσουμε μαζί κάποιο άρθρο. Προς έκπληξή μου διαπίστωσα χθες πως το φιλικό τηλεφώνημά της μεταφέρθηκε εν αγνοία μου σε συνέντευξη όχι μόνο σε μια εφημερίδα της κακιά ώρας αλλά ακόμη το πιο αστείο είναι ότι η Σάσα ηχογράφησε τη φιλική ιδιωτική κλήση μας παρά τη θέλησή μου».

Δείτε ακόμη: Γιώργος Μαυρίδης: Συγκλονίζει η σύντροφος του για τη «μάχη» που δίνει με τον κορονοϊό

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X