Media

Στο ψυχιατρείο η Σάσα Σταμάτη και θαρραλέα το γνωστοποιεί

Στο ψυχιατρείο η Σάσα Σταμάτη και θαρραλέα το γνωστοποιεί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σάσα Σταμάτη: Στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου βρέθηκε η Σάσα Σταμάτη, το πρωί της Τετάρτης 30 Αυγούστου.

Η γνωστή δημοσιογράφος γνωστοποίησε την επίσκεψή της στο εν λόγω τμήμα με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

«Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Δεν είναι ταμπού. Χτύπα την πόρτα» έγραψε η Σάσα Σταμάτη στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωστή δημοσιογράφος κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο και ψυχίατρο. Κατέρρευσε όταν μετά την έφοδο στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, μαζί με μία μικρή ομάδα φίλων της- άλλοι λένε μπράβοι- την απομόνωσαν δημοσιογραφικά όλοι οι καλλιτέχνες και όχι μόνο.

Το χρονικό της κόντρας Ζαραλίκου -Σταμάτη

Στα βίντεο βέβαια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ασκεί κριτική στον stand up comedian για τη σάτιρά του σε γνωστό εφοπλιστή. “Γιατί δεν τα λες αυτά για τον Μελισσανίδη;” ακούγεται να ρωτά, με τον κωμικό ηθοποιό να της απαντά “Δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης…”.

Σύμφωνα με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο που μίλησε στο site της Αυγής “πάνω στη σκηνή η Σάσα Σταμάτη άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για την αναφορά μου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας όμως ψέματα. Με κατηγορούσε ότι είπα λέξεις και φράσεις, οι οποίες, όμως δεν αναφέρονται στην παράσταση.”

Η δημοσιογράφος πάντως κάνει λόγο στην ανάρτησή της και για “κατευθυνόμενη σάτιρα που έχει μοναδικό σκοπό να ακούγεται ευχάριστη σε συγκεκριμένα αυτιά και να εξυπηρετεί συγκεκριμένες επιδιώξεις βασιζόμενη σε καραμπινάτες ψευτιές”.

Παράλληλα, σχολίασε τις ανακοινώσεις αποδοκιμασίας που εξέδωσαν τα πολιτικά κόμματα, ευχόμενη να “δείξουν την ίδια ευαισθησία στην επόμενη πλημμύρα”.

“Γιατί στη Μάνδρα δεν ήρθε κανείς από δαύτους και οι πληγές είναι ακόμα ανοιχτές. Οπότε θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο παραπάνω… μυγιάγγιχτη, για όσους ήταν εκεί βοηθώντας με πράξεις και χωρίς μεγάλα και ψεύτικα λόγια. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…” καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνδράμει στις εργασίες αποκατάστασης της πόλης από τις φονικές πλημμύρες.

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Η δημοσιογράφος βγήκε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» και προχώρησε σε μία εξομολόγηση καρδιάς, ενώ ζήτησε ειλικρινή συγγνώμη από όλο τον κόσμο για το περιστατικό στο θέατρο.

 «Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη στη ζωή μου και τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από τους καλλιτέχνες, από την υπουργό Πολιτισμού, την Κυβέρνηση γι αυτό που έγινε στο θέατρο. Ήταν λάθος μου.

Αγαπώ τους ηθοποιούς, τους λατρεύω και ζητώ δημόσια συγγνώμη. Κάποιοι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων, απλά έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Έκανα λάθος και το πλήρωσα, με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου μίλαγε κανένας στο τηλέφωνο και αν δεν είχα τον εκδότη μου δεν ξέρω που θα ήμουν και τι θα έκανα στον εαυτό μου. Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου και το λέω μέσα από την καρδιά μου. Κάποια στιγμή κατέρρευσα και ευχαριστώ όλους όσους με πήραν και με υποστήριξαν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X