Media

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε πρεμιέρα και τα δάκρυα ήταν πολλά! (vid)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε πρεμιέρα και τα δάκρυα ήταν πολλά! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια πολύ συγκινητική πρεμιέρα έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την εκπομπή «Γράμμα για εσένα» και πολλοί συνεργάτες της αλλά και άτομα της οικογένειας της εμφανίστηκαν σε ένα βίντεο όπου της έστειλαν ευχές.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε από την παραγωγή και από το κανάλι OPEN μια μεγάλη ανθοδέσμη και ένα γράμμα όπου την εύχονταν καλή πρεμιέρα και έπειτα είδε αγαπημένα πρόσωπα να εμφανίζονται σε μια μεγάλη οθόνη!

Στην αρχή της εκπομπής είπε:

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενη είμαι που τα ξαναλέμε και πόσο συγκινημένοι που είμαστε πάλι μαζί. Θέλω να εκδηλώσω την αγάπη μου για τους συνεργάτες μου που είναι μαζί μου όλοι, την χαρά μου για την μεγάλη αγκαλιά του Open που με δέχθηκε εδώ να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Όλα τα άλλα είναι όπως τα ξέρετε, όλοι οι συνεργάτες είναι οι ίδιοι όπως τους ξέρατε. Η ίδια δημιουργική δημοσιογραφική ομάδα, ο ίδιος σκηνοθέτης, ο ίδιος παραγωγός. Ακόμα και το μακιγιάζ είναι το ίδιο. Είμαστε όλοι μαζί στην καινούρια μας στέγη, στην καινούρια μας οικογένεια του Open και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Γιατί τα συναισθήματα δεν έχουν περιτύλιγμα, αν μπαίνουν σε πακέτο ή γράμμα. Σημασία έχουν τα συναισθήματα. Εμείς αυτό ξέρουμε να κάνουμε, να μεταφέρουμε τα συναισθήματα σε εσάς στο σπίτι και να τα ζούμε, να τα μοιραζόμαστε μαζί. Ότι μοιράζεσαι με το κοινό πολλαπλασιάζεται.» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Καλή αρχή, λοιπόν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://youtu.be/iV834glHTiM

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X