Media

«Ι’m a Celebrity Get me Out of Here»: Ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιαστής- Τέλος η «Φάρμα»

«Ι’m a Celebrity Get me Out of Here»: Ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιαστής- Τέλος η «Φάρμα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο παρουσιαστής στο ριάλιτι «I’m a Celebrity Get Me Out of Here» του Αντέννα. Το νέο ριάλιτι  θέλει τον παρουσιαστή να βρίσκεται εκτός Ελλάδος, αφού τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε μεσαιωνικό κάστρο κάπου στην Πολωνία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η «Φάρμα» θα έχει άλλον παρουσιαστή. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις οι τηλεθεατές μάλλον δεν θα τον ξαναδούν στο βουκολικό ριάλιτι, καθώς άλλαξαν τα πλάνα του σταθμού για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πριν από δύο μήνες στον Αντέννα  πίστευαν ότι και για το 2021-2022 θα μπορούσε να φτουρήσει η «Φάρμα 2», καθώς οι φήμες ήθελαν την παραγωγή να βγαίνει στον αέρα τον Οκτώβριο και τα γυρίσματα να αρχίζουν το καλοκαίρι, όμως ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος ανατρέπει τα πάντα.

Συγκεκριμένα ο κτηματίας ζήτησε από το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδόν τα διπλάσια χρήματα για να τους παραχωρήσει τον χώρο και για του χρόνου! Όπως φημολογείται, από τα 70.000 ευρώ που πήρε φέτος απαίτησε 130.000 ευρώ για του χρόνου!

Οι άνθρωποι του καναλιού, βλέποντας ότι το ριάλιτι δεν είχε την απόδοση που ήθελαν σε επίπεδο τηλεθέασης και πως η πορεία του ήταν απλώς συμπαθητική, αναδιπλώθηκαν, γιατί το κόστος του είναι ούτως ή άλλως πολύ μεγάλο, , όπως αναφέρει και η εφημερίδα Espresso.

Αποτέλεσμα; Το κανάλι θα βγάλει στον αέρα το «I’m a Celebrity Get Me Out of Here!», το ριάλιτι που υπήρχε στο συρτάρι τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, ρίχνοντας στη μάχη της παρουσίασης τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X