Media

«Κόλαση» στους Σκορδολιαγκαίους για τον σεξιστικό οχετό του Μητροπολίτη Κοζάνης! «Είστε εδώ όλοι υποκριτές»

«Κόλαση» στους Σκορδολιαγκαίους για τον σεξιστικό οχετό του Μητροπολίτη Κοζάνης! «Είστε εδώ όλοι υποκριτές»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η δήλωση του Μητροπολίτη Κοζάνης προβλήθηκε στο Πρωινό και βρήκε ως… υποστηρικτή τον επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο. Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1 γελώντας: «Να αγιάσουν τα κόκκαλα του Μητροπολίτη. Εγώ θυμάμαι και από μικρός που πήγαινα στο χωριό, οι γυναίκες πηγαίνανε περισσότερο για κουτσομπολιό στην εκκλησία. Το βρίσκω πολύ σωστό αυτό που είπε ο Μητροπολίτης. Για να φτάσει να το πει αυτό το πράγμα, βάλε τι θα άκουγε… Και βάλε τι θα άκουγε για τις γυναίκες, όταν εξομολογούνται οι άντρες. Δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος ο Μητροπολίτης».

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων του επιχειρηματία, επικράτησε χαμός στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Κόλαση!

«Έχουμε καταλάβει με τι γελάμε; Έχουμε καταλάβει ότι αυτές οι δηλώσεις και αυτά τα χασκόγελα, οπλίζουν χέρια ανθρώπων; Έχουμε καταλάβει πόσες γυναικοκτονίες έχουμε στην Ελλάδα και τι έχουν περάσει οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια; Τι γελάκια είναι αυτά από έναν άνθρωπο που υποτίθεται είναι σοβαρός; Νομίζει ότι είναι στο καφενείο με τους φίλους του;» είπε εκνευρισμένη η Φωτεινή Πετρογιάννη για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

Ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε για τον Μητροπολίτη Κοζάνης: «Ο κόσμος πηγαίνει στην εκκλησία για να προσευχηθεί και έρχεται σε επαφή με έναν άνθρωπο που κάνει ένα κήρυγμα μίσους». «Είστε εδώ όλοι υποκριτές. Και εσύ και η Φωτεινή» παρενέβη ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος συνέχισε: «Είστε υποκριτές. Διότι ξαφνικά σήμερα ανακαλύπτετε την πυρίτιδα. Μιλάει ένας άνθρωπος που είναι χριστιανός ορθόδοξος. Είναι άλλο θέμα ο Χριστιανισμός και η πίστη, και άλλο θέμα οι φορείς και οι λειτουργοί. Όταν βγήκα και είπα ότι ο ρόλος των ιερέων στον κορονοϊό είναι επικίνδυνος, τώρα όλοι δε μιλάγατε. Αυτές οι απόψεις του αγίου Κοζάνης για χρόνια σύρονται σε κεφάλια της εκκλησίας. Η εκκλησία δεν το λέει ότι η γυναίκα είναι πιο κάτω από τον άντρα;».

«Εδώ βλέπουμε τον Μητροπολίτη κατά τη διάρκεια μίας λειτουργίας να μαλώνει τις γυναίκες, κουνάει το δάχτυλο και λέει στους άντρες “πώς τις αντέχετε;” και μετά συνεχίζει και λέει. Αυτό για μένα είναι επικίνδυνο» είπε η Φαίη Σκορδά, με τον Γιώργο Λιάγκα να επιμένει: «Είναι μία άποψη που σύρεται χρόνια, και την ανακαλύπτετε τώρα που ήρθε το metoo κι έγινε της μόδας».

«Ποια μόδα; Κάνεις λάθος; Μα τι λες τώρα; Όλοι οι ιερείς είναι έτσι; Όλοι οι μητροπολίτες είναι έτσι; Είναι λάθος να βάζουμε στον ίδιο κουβά όλους τους ανθρώπους, δεν είναι έτσι» ανταπάντησε η παρουσιάστρια.

Δείτε όσα έγιναν

Θυμηθείτε και όσα είπε ο Μητροπολίτης Κοζάνης (σ.σ. μετά το 02:00)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X