Media

«Love it»: Αμ, κυρα Ιωάννα μου βγάλε πρώτα το μέικ απ και μετά κάμε θεραπεία με σαλιγκάρια.

«Love it»: Αμ, κυρα Ιωάννα μου βγάλε πρώτα το μέικ απ και μετά κάμε θεραπεία με σαλιγκάρια.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμη τηλεοπτική αθλιότητα από το «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου,  τραγική για τους τηλεθεατές, πρωτίστως όμως για τα γαστερόποδα πνευμονοφόρα μαλάκια- αλλιώς σαλιγκάρια- που τοποθετήθηκαν στο με στρώσεις μακιγιάζ  πρόσωπο της παρουσιάστριας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε προφανώς κάποιον χορηγό στην εκπομπή και ήταν μέρος  συμφωνίας να της τοποθετήσουν σαλιγκάρια στο πρόσωπο σαν μια επαναστατική μορφή ανανέωσης του δέρματος. Μες την καλή χαρά και το «έλα μωρε τώρα να δείξουμε ότι δεν είμαστε μημουαπτου» η Μαλέσκου σαν barbie ατσαλάκωτη, ξάπλωσε και της έθεσαν τα ευμεγέθη σαλιγκάρια στο πρόσωπο και το λαιμό  γεμάτο με make up, το οποίο προφανώς και θα περιέχει χημικές ουσίες.

Είναι μια πραγματικότητα που τη γνωρίζουν όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης πως η πίεση που ασκεί το μέσο, η πίεση που ασκούν τα κανάλια στις εκπομπές τους για επιτυχία, είναι μεγάλη. Και πολλές φορές οδηγεί σε παραστρατήματα και σε λάθος συμπεριφορές.

Σαν απελπισμένο κουφέτο…

Η Ιωάννα Μαλέσκου ενδεχομένως να πιστεύει ότι δεν την παίρνει φέτος να «καεί» και στην προσπάθεια της να ανατρέψει τα χαμηλά νούμερα, καταφεύγει σε λάθη και συζητιέται για τους λάθος λόγους.

Μία ο επί της ουσίας τσακωμός με την Κατερίνα Καινούργιου με επίκεντρο το «Big Brother» και το «The Bachelor». Δεύτερη, η προειδοποίηση της κ. Ακρίτα για εξώδικο. Τρίτη, όταν η Δήμητρα Παπαδήμα κατηγόρησε το «Love It» ανοιχτά για παραπλάνηση, αφού της ζήτησαν να μιλήσει για την παράστασή της και η Ιωάννα Μαλέσκου την ρωτούσε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

Ήρθε και το τέταρτο. Κι αφού το συμβάν με την κ. Ακρίτα δεν ήταν δική της ευθύνη, μιλάμε για το τρίτο και αρκετά σοβαρό, όσο κι αν η ίδια ή η αρχισυνταξία της και το ίδιο το κανάλι της δε μπορούν να το δουν.

Δεν ξαφνιαζόμαστε βέβαια από τον ΣΚΑΪ. Στο παρελθόν έχει φέρει φίδια στις εκπομπές του Λιάγκα και του Μουτσινά για να τα χρησιμοποιήσει ως θέαμα,  με αφορμή μια φωτογράφιση στο GNTM, ενώ στο τελευταίο «Survivor» είδαμε να κακοποιούνται δελφίνια και να δίνεται η δικαιολογία πως «επειδή γεννήθηκαν σε αιχμαλωσία, δεν παθαίνουν κάτι».

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X