Media

MasterChef: Τα σκληρά λόγια της Κατερίνας

MasterChef: Τα σκληρά λόγια της Κατερίνας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη είναι η παίκτρια του φετινού MasterChef που έχει πει τις πιο φαρμακερές ατάκες και κάθε φορά που νιώθει πως συμβαίνει κάτι άδικο, γίνεται έξαλλη μπροστά στην κάμερα και λέει βαριά λόγια.

Η παίκτρια του MasterChef, έγινε έξαλλη όταν ανακοινώθηκε πως ο Ηλίας Κιαζόλι θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει έναν παίκτη από τον εξώστη με σκοπό να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τελειώσαμε; Όχι. Ο Ηλίας έχει μία τελευταία ευκαιρία. Θα επιλέξει εκείνον ή εκείνη που θα μονομαχήσουν! Τώρα, τα πάντα μπορεί να συμβούν. #MasterChefGR!⠀ #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Η Κατερίνα Λένη ήταν μια από τις παίκτριες που εξοργίστηκαν με τον μάγειρα γιατί πίστευε πως ήθελε να την προκαλέσει αλλά δεν το έκανε και αποφάσισε να αφήσει όποιον παίκτη ήθελε να κατέβει μόνος του για να μονομαχήσει.

«Εγώ ήθελα να με δείξει! Ήθελα να με δείξει, όμως, να μου πει πως θέλει να μονομαχήσει με μένα! Θα του έλεγα, και γω! Δεν το είπε για άλλη μια φορά. Πάλι λίγος. Όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί σκέφτεται, τώρα εάν πω εγώ πως θέλω να κατέβει η Κατερίνα κάτω πως θα φανεί αυτό;», ανέφερε και συνέχισε τον παροξυσμό της λέγοντας:« λέει όποιος θέλει ας κατέβει. Πες βρε μαλ@@@ μια φορά στη ζωή σου, θέλω να κατέβεις εσύ και θέλω να μονομαχήσω μαζί σου».

«Μπορείς να το πεις; Γιατί όλο αυτό το παρεάκι των άχαστων μαγείρων δεν τα λέει ποτέ μπροστά και τα λέει πάντα από πίσω; Εγώ λέω, λοιπόν, για τον Ηλία πως να βγάλει τα παντελόνια και να βάλει μια φουστίτσα να φορέσει. Πιο καλά θα του ταιριάζει και να ‘ναι ροζ».

Δείτε ακόμη: MasterChef: Δυο επιστροφές στο παιχνίδι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X