Media

“Μαύρο Ρόδο”: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Mega

“Μαύρο Ρόδο”: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Mega
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το “Μαύρο Ρόδο” βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός. Το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη.

Το «Μαύρο Ρόδο» αφηγείται μία πολύ δυνατή ιστορία, που περιστρέφεται γύρω από τον έρωτα μίας δόκιμης μοναχής και ενός επιπόλαιου φοιτητή. Οι δύο νέοι προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς κόσμους, της μοναστικής ζωής από τη μία και της «νύχτας» με την παραβατικότητά της από την άλλη, που θα διασταυρωθούν και θα έρθουν στη σύγκρουση εξαιτίας αυτού του απαγορευμένου πάθους.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Λευτέρης Τσάτσης.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X