Media

Mega: Ανατρεπτική πρόταση με απρόσμενο δίδυμο μελετούν στο κανάλι

Mega: Ανατρεπτική πρόταση με απρόσμενο δίδυμο μελετούν στο κανάλι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα σχέδια στο Mega για τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη και σε ένα από αυτά εξετάζουν να συνυπάρξουν οι Ελεωνόρα Μελέτη και Κώστας Τσουρός.

Η σκέψη για μια εκπομπή απο τους δύο είναι μια απο τις  «εναλλακτικές», όπως λέγεται, που επεξεργάζεται το Mega για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι επαφές του καναλιού με τον Κώστα Τσουρό καλά κρατούν, αλλά πλέον στο κάδρο των συζητήσεων έχει μπει μία νέα σκέψη που αφορά το πάντρεμα του δημοσιογράφου με την Ελεονώρα Μελέτη για το νέο καθημερινό infotainment μαγκαζίνο.

Δεν αποκλείεται οι δύο παρουσιαστές να τα έχουν επί και μεταξύ τους. Άλλωστε η Μελέτη είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα» τον Τσουρό και κανείς δεν αποκλείει οι δύο τους να τα λένε επαγγελματικά.

 

Εάν «δέσει το γλυκό» οι δύο παρουσιαστές θα κάνουν εκπομπή στην «ζώνη» 09.00-12.00, ανάμεσα δηλαδή στο  «Κοινωνία ώρα Mega» και στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Εικάζεται ότι με αυτό το σενάριο διαμορφώνεται ένα «μασίφ πακέτο» που θα καλύπτει χρονικό διάστημα περίπου έως τις 16.00, αν συνυπολογιστεί ότι η εκπομπή που θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη θα αρχίζει μετά το μεσημεριανό δελτίο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X