Media

Mega: Γκρίνια και θυμός για την τηλεθέαση των ειδήσεων

Mega: Γκρίνια και θυμός για την τηλεθέαση των ειδήσεων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Χαμηλές πτήσεις» στην τηλεθέαση κάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Πριν «έφταιγε» η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Τώρα η Ράνια Τζίμα…

Παρακμιακή εικόνα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με αποκορύφωμα τη προχθεσινή μέρα (26 Μαίου), όπου η τηλεθέαση σημείωσε αρνητικό ρεκόρ από το ξεκίνημα του νέου Mega.

Προ δεκαημέρου ο γενικός διευθυντής ειδήσεων ενημέρωσης Σταμάτης Μαλέλης είχε έντονη λογομαχία με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Ράνια Τζίμα η οποία στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε εγγράφως στην ιδιοκτησία του Mega.

Το βράδυ της Τετάρτης αν και το Mega είχε μία  ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Metron Analysis η οποία μεταδόθηκε απο το κεντρικό δελτίο τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν στο ναδίρ.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Τζίμα έκανε 3,1% στο σύνολο της τηλεθέασης και 2,6% στις ηλικίες 18-54.

Είναι μια ντροπιαστική επίδοση για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πλην όμως τα εκατομμύρια σε εξοπλισμό και στελεχάρες φαίνεται ότι δεν αποδίδουν. Και λογικό ίσως. Στο στρατό λένε οι βετεράνοι τις μάχες δίνει και κερδίζει το ικανό πεζικό. Στην προκειμένη περίπτωση οι αξιοπρεπώς αμειβόμενοι- και έμπειροι- δημοσιογράφοι.

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η «βιτρίνα» των προσώπων στις ειδήσεις και στις ενημερωτικές εκπομπές του MEGA δεν «πουλάει» – πλην Ευαγγελάτου- κι αν δεν υπάρξει δραστική απόφαση για σημαντική ενίσχυση στο κομμάτι αυτό στην ενημέρωση του MEGA με σοβαρούς και καταξιωμένους επαγγελματίες που έχουν απήχηση στο ευρύ κοινό, τότε το πρόβλημα θα μεγεθυνθεί από τον Σεπτέμβριο και η κατάσταση δεν θα έχει γυρισμό.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X