Media

«Μόλις χθες»: Χαμός στα γυρίσματα της σειράς- Πιάστηκαν στα χέρια

«Μόλις χθες»: Χαμός στα γυρίσματα της σειράς- Πιάστηκαν στα χέρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μύρισε μπαρούτι στα γυρίσματα της σειράς «Μόλις χθες» του Σκάι. Μια κουβέντα, μια παρατήρηση, όπως λέγεται, ξέφυγε και εξελίχθηκε σε σοβαρό επεισόδιο. Είχε και πρωταγωνιστές που εν τέλει πιάστηκαν στα χέρια, όπως λέγεται. Ο με εκρηκτικό ταπεραμέντο Απόστολος Γκλέτσος τα έβαλε με μέλος της παραγωγής. Τα πνεύματα οξύνθηκαν- ο ηθοποιός δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του, τουναντίον διακρίνεται για το οξύθυμο του χαρακτήρα του- και η λογομαχία κλιμακώθηκε. Κι έτσι άρχισε ο καβγάς. Φημολογείται ότι έπεσε ξύλο.

Τα γυρίσματα διακόπηκαν για αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφορτιστεί η κατάσταση. Μένει να φανεί τί θα αποφανθούν εταιρεία παραγωγής και κανάλι. Θρυλείται ότι αναζητείται αντικαταστάτης του ηθοποιού για τον ρόλο. Όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Χθες ο ηθοποιός ενεπλάκη σε ένα ακόμα επεισόδιο- εξ αποστάσεως αυτή τη φορά-  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Εκεί και ενώ μιλούσε ο περιφερειάρχης ο Απόστολος Γκλέτσος έξερράγη: «Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα».

Tότε τον λόγο πήρε ο πρόεδρος, ο οποίος δέχτηκε και αυτός τα πυρά του Απόστολου: «Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα».

Κλείνοντας αποχώρησε, λέγοντας: «Εγώ δεν σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντησή σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X