Media

Ο Μένιος Φουρθώτης απειλεί με συνταρακτικές αποκαλύψεις…

Ο Μένιος Φουρθώτης απειλεί με συνταρακτικές αποκαλύψεις…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν πάμε καθόλου καλά σε αυτή τη χώρα. Στο τέλος και οι τελευταίοι νουνεχείς θα πιστέψουμε ότι μας ψεκάζουν. Και πως να μην το πιστέψουμε όταν διαβάζουμε αυτά που γράφει με κάθε σοβαρότητα (λέμε κι΄ εμείς καμία…) ο Μένιος Φουρθιώτης.

Του κάναμε πλάκα ότι εμφανίζεται σαν πολιτικά διωκόμενος και αντιστασιακός και τον πήρε πολύ σοβαρά το ρόλο του. Τόσο σοβαρά που σε ανάρτηση στο instagram το μόνο που δεν μας λέει ότι θα βγει στο κλαρί ή στο βουνό και θα φτάσει να γίνει ακόμα και… μάρτυρας για την αλήθεια.

Αφου ο Μένιος μας κάνει μάθημα εξυπνάδας και αυτοελέγχου (Θεός φυλάξοι), συνεχίζει την ανάρτηση με το υπονοούμενο ότι περίπου η κυβέρνηση έκανε παρέμβαση για να τον διώξει από το OPEN.

Βλέπετε ήταν τόσο πειστική και σφοδρή η κριτική του Μένιου στην κυβέρνηση, που λίγο ακόμα αν έμενε στο κανάλι μπορεί και να την γκρέμιζε…

Και τώρα απολαύστε το κατά Μένιον Φουρθιώτην παραλήρημα ή αν κάποιοι προτιμάτε πολιτικό μανιφέστο…

Η ανάρτηση του Μένιου 

“Θέλω να σας πω ένα αφήγημα που μπορεί να είναι μυθιστόρημα αλλά μπορεί να είναι και αλήθεια «Το χάρισμα της ψυχραιμίας απαιτεί εξυπνάδα και αυτοέλεγχο. Πρέπει πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας σε αυτό το θέμα. Να προσπαθήσετε μόνοι σας να προσθέσετε στο χαρακτήρα σας την ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει αρκετοί να είναι ψύχραιμοι …. παράδειγμα …. ένα κανάλι πωλείται από επιχειρηματία σε επιχειρηματία για την αμερόληπτη ενημέρωση των πολιτών ; ή ένα κανάλι πωλείται για πολιτικό όφελος για να οδηγήσει την κοινή γνώμη εκεί που θέλει ο πραγματικός υπογραφών της αγοράς; Ρητορική ερώτηση που θα πάρει απάντηση με χαρτιά , συνομιλίες στον εισαγγελέα διαφθοράς και στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης εκεί θα φανεί και το έντονο «άρωμα πολιτικής παρέμβασης» με αποδείξεις !!! Καλή εβδομάδα και εγώ από την πλευρά μου συνιστώ στους εμπλεκόμενους ψυχραιμία και υπομονή»…. συνεχίζεται”.

https://www.instagram.com/p/BqFP-IBA9He/?utm_source=ig_embed

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X