Media

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος κυκλοφορεί απο το πρωί. Ποιοί τον στελεχώνουν

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος κυκλοφορεί απο το πρωί. Ποιοί τον στελεχώνουν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προσβάσιμος στο διαδίκτυο εδώ και μερικές ώρες είναι ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της Άλτερ Έγκο ενεργοποίησε το εμβληματικό οικονομικό έντυπο του ιστορικού ΔΟΛ με το οποίο είχε πρωτοπορήσει, όπως άλλωστε συνέβαινε στο παρελθόν.

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος, μέσα από το ot.gr,  στελεχώνεται κυρίως από τους δημοσιογράφους του μιντιακού ομίλου Μαρινάκη οι οποίοι δουλεύουν ήδη για ΤΑ ΝΕΑ , ΤΟ ΒΗΜΑ, το Μega και τα άλλα Μέσα της Αλτερ Εγκο ενώ επιστρατεύτηκαν και κάποιοι «παλιοί» αρθρογράφοι.

Σύμβουλοι έκδοσης στο νέο διαδικτυακό εγχείρημα είναι οι διευθυντές των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΝΕΑ,  Αντώνης Καρακούσης και Γιώργος Μαντέλας αντίστοιχα.

Υπογραφές με ιστορία…

Στους αρθρογράφους περιλαμβάνονται πολλοί της «παλιάς φρουράς» όπως οι Γιάννης Μαρίνος, Δημήτρης Ευαγγελοδήμος, Παύλος Κλαυδιανός, Αθανάσιος Παπανδρόπουλος και Δημήτρης Στεργίου.
Διευθυντής σύνταξης είναι o Χρήστος Δόγας. Με ειδικό σύμβουλο τον Κώστα Τσαούση, αρχισυντάκτρια την Ανδρομάχη Παύλου και υπεύθυνο News Project τον Ανδρέα Παναγόπουλο.

… και οι συντάκτες στη νέα ψηφιακή εποχή

Η συντακτική ομάδα αποτελείται από τους Γιάννη Αγουρίδη, Θανάση Αδαμόπουλο, Μαρία Βουργάνα, Προκόπη Γιόγιακα, Ξανθή Γούναρη, Ναταλία Δανδόλου, Μελίνα Ζιάγκου, Κώστα Ιωαννίδη, Γιώργο Κανελλόπουλο, Λάμπρο Καραγεώργο, Αλέξανδρο Καψύλη, Ολγα Κλώντζα, Χρήστο Κολώνα, Δημήτρη Μανιάτη, Τάσο Μαντικίδη, Αγη Μάρκου, Γιώργο Παυλόπουλο, Γιώργο Πολύζο, Αρη Ραβανό, Δημήτρη Σταμούλη, Ελένη Στεργίου, Μάχη Τράτσα και Ευθύμη Τσιλιόπουλο.

Αναλυτές, αρθρογράφοι και ειδικοί συνεργάτες

Αναλύσεις θα γίνονται από τους Κώστα Αντωνάκο, Βασίλη Κώτση, Σεραφείμ Πολίτη, Ντίνο Σιωμόπουλο, Ζώη Τσώλη και Νίκο Φιλιππίδη.
Με ειδικούς συνεργάτες για φορολογικά, ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα τους Απόστολο Αλωνιάτη, Δαμιανό Ευστρατιάδη, Γιώργο Κορομηλά και Παλαιολόγο Λιάζο. Web developer ο Λάμπρος Ντόκας. Την εμπορική διεύθυνση έχει η Πέννυ Λάγκα. Την ευθύνη του ot.gr έχει ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, διευθυντής Ψηφιακών Μέσων της Αλτερ Εγκο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X