Media

Ο Σαββίδης αγοράζει το ραδιόφωνο του Μάρη

Ο Σαββίδης αγοράζει το ραδιόφωνο του Μάρη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλά λέγονται και ακούγονται για το περιβόητο ντιλ του Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Μάρη προκειμένου ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να αγοράσει τον ραδιοσταθμό news247. Οι φήμες μάλιστα εντάθηκαν, καθώς τον τελευταίο μήνα άλλαξε το πρόγραμμα, απολύθηκαν παραγωγοί και επικράτησε και επικρατεί ανασφάλεια στους εργαζομένους, παρά την φιέστα που έσπευσε να κάνει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι ο Δημήτρης Μάρης αποφάσισε να αλλάξει τον πολιτικό προσανατολισμό του σταθμού προς το δεξιότερο … εξαφανίζοντας τους δημοσιογράφους, φιλικά διακείμενους προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το περιβάλλον του πρωθυπουργού και ήδη υπάρχουν δεύτερες σκέψεις,  καθώς, όπως λένε, ο Δημήτρης Μάρης τους..πούλησε και μόνο στην ιδέα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Όσο για τον Ιβάν Σαββίδη οι πληροφορίες λένε ότι μπορεί να καταχώρησε τον τίτλο ΕΘΝΟΣ FM για την ώρα ωστόσο οι προτεραιότητες του είναι άλλες. Θέλει ο τηλεοπτικός σταθμός Open να καταφέρει να ορθοποδήσει και η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ –που κατά γενική ομολογία πηγαίνει καλύτερα- να μπορέσει να επιβιώνει μόνη της.

Γιώργος Χρηστάκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X