Media

Ο “σκοτωμός” Μαλέλη-Κοτρώτσου και η…πρόσληψη

Ο “σκοτωμός” Μαλέλη-Κοτρώτσου και η…πρόσληψη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οποιος προσελήφθη σε δουλειά από τον Σταμάτη Μαλέλη, θα πρέπει να κάθεται προσοχή μπροστά του. Κατά το κοινώς λεγόμενο…κλαρίνο. Το απαιτεί ο ίδιος ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ. Και το γνωστοποίησε κατά την κόντρα που είχε στην ΕΡΤ με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Ευτυχώς που ο eretikos.gr δεν προσελήφθη ποτέ από τον Σταμάτη Μαλέλη και μπορεί να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και προπαντός να μην κάθεται κλαρίνο μπροστά του.

Ορθιος λοιπόν σας λέω ότι οι δύο άνδρες «σκοτώθηκαν» στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα».

Αφορμή αποτέλεσαν οι παρεμβάσεις του Σεραφείμ Κοτρώτσου. Εκαναν έξαλλο τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος κάποια στιγμή εκνευρισμένος του θύμισε ότι τον έχει προσλάβει και ότι γι αυτόν τον λόγο θα περίμενε καλύτερη συμπεριφορά.

 

Ο τσακωμός ξεκίνησε όταν ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε λόγο για εμπάθεια του Σεραφείμ Κοτρώτσου προς το πρόσωπό του, λέγοντας ότι συνεχώς τον διακόπτει. «Δεν με σέβεστε. Έχετε εμπάθεια. Διακόπτετε συνεχώς. Δεν είστε στο σπίτι σας, είστε στην ΕΡΤ. Δεν θα μου μιλάτε έτσι. Μου συμπεριφέρεστε έτσι, ενώ μου οφείλετε όσα μου οφείλετε. Περίμενα άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που σας έχω προσλάβει, που σας έχω βοηθήσει προσωπικά. Δεν θα μου κάνετε μαθήματα. Παίζετε παιχνίδια. Με προσβάλλετε προσωπικά, θα προσέχετε πώς μιλάτε», είπε έξαλλος ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Φωνάζετε και προσβάλλετε. Σας έχω τιμήσει και είστε πολλές φορές καλεσμένος εδώ. Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Κύριε Μαλέλη, εκπροσωπείτε ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 6%. Αφήστε να μιλήσω εγώ», απάντησε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X