Media

Open: Εκπομπή σε Πέτρο Κωστόπουλο και Σάσα Σταμάτη

Open: Εκπομπή σε Πέτρο Κωστόπουλο και Σάσα Σταμάτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Να το δούμε κι΄ αυτό και θα αναφωνήσουμε. Μέγιστη είσαι τηλεόραση και θαυμαστά τα έργα σου. Βλέπετε κάποιοι εκεί στο Open βάλθηκαν να νεκραναστήσουν τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τον βάζουν απ΄ εδώ, του δίνουν εκπομπή εκεί, αλλά πάντα τα νούμερα τους διαψεύδουν. Ισως γιατί οι ίδιες οι επιλογές γίνονται από…νούμερα. Εξάλλου, είναι γνωστό πως στην ελληνική τηλεόραση τα παρεάκια καθορίζουν πολλά, για να παραφράσουμε τον Διονύση Σαββόπουλο.

Τώρα κυκλοφορεί πολύ έντονα η φήμη ότι το Open του Ιβάν Σαββίδη θα ξαναφέρει τον Πέτρο Κωστόπουλο στις οθόνες. Λες και με φθαρμένα υλικά μπορείς να κάνεις καινούρια και ελκυστική κατασκευή.

Τέλος, πάντων ο προκλητικός, αυθάδης κλπ Πέτρος Κωστόπουλος, θα έλθει… εις τηλεοπτικήν συνεύρεσιν με την έτερη προκλητική, αυθάδη και αγενή Σάσα Σταμάτη. Θα κάνουν δίδυμο μήπως και ανεβάσουν τα νούμερα του καναλιού στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββάτου και της Κυριακής μετά την εκδίωξη του άλλου τιτάνα της ελληνικής τηλεόρασης, του Μένου Φουρθιώτη.

Λέτε να σκέφτηκαν το τηλεοπτική σκουπίδι αντικαθίσταται επάξια με άλλο τηλεοπτικό σκουπίδι; Μπορεί. Αβυσσος  η ψυχή των απελπισμένων στελεχών της τηλεόρασης όταν επικρέμαται της κεφαλής τους η χατζάρα του αφεντικού.

Πολύ περισσότερο αν αυτό το αφεντικό είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επένδυσε και επενδύσει πολλά, άκουσε πολλές υποσχέσεις, σχέδια και υπερφίαλες προβλέψεις, οι οποίες τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Οπότε δικαιολογημένα ο άνθρωπος πήρε τη χατζάρα και απαιτεί να του δώσουν τηλεοπτικά νούμερα, γιατί αλλιώς θα πάρει τηλεοπτικά κεφάλια.

Και κάτω από αυτή την πίεση εμφανίστηκαν στον ορίζοντα οι Πέτρος Κωστόπουλος και Σάσα Σταμάτη. Η επιτομή της σκουπιδοτηλεόρασης…

 

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X