Media

OPEN: H αποχώρηση Καμπουράκη…

OPEN: H αποχώρηση Καμπουράκη…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχώρησε από το OPEN και οι εξελίξεις αναμένονται αρκετές

Για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μπορεί να έχει χτυπήσει μόνο το πρώτο κουδούνι και να βρισκόμαστε στην αρχή, όμως οι εξελίξεις τρέχουν. Εδώ και λίγες ώρες, πρώτο θέμα συζήτησης είναι η αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από το OPEN.

«Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού», αναφερόταν στην ανακοίνωση.

Και μπορεί να μην «κρύβεται» τίποτα περίεργο και ιντριγκαδόρικο πίσω από την εν λόγω εξέλιξη, όμως ο Δημήτρης αποτελούσε τις τελευταίες σεζόν μία αξία για τον σταθμό της Παιανίας. Η αποχώρησή του, για λόγους υγείας όπως εξήγησε και ο ίδιος με ανακοίνωση, σημαίνει και απώλεια για το κανάλι με τα στελέχη να πρέπει να αποφασίσουν πώς θα κινηθεί η πρωινή -και νευραλγικής σημασίας- ζώνη.

Η ενημερωτική εκπομπή, «Ώρα Ελλάδος», που ξεκινά στις 06.00 και τελειώνει στις 09.50, σημειώνοντας αρκετά καλά ποσοστά τηλεθέασης, αυτή τη στιγμή μένει με έναν παρουσιαστή που δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Στάθη. Τις τελευταίες ημέρες, που ο Δημήτρης Καμπουράκης έλειπε, στο πλευρό του προαναφερθέντος βρισκόταν ο δημοσιογράφος Σπύρος Φρεμεντίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη Δευτέρα, το επικρατέστερο σενάριο είναι να τον ξαναδούμε στο ίδιο πόσο καθώς θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αποφασίσει ο κ. Παναγιωτόπουλος και η διοίκηση τι μέλλει γενέσθαι. Το επιτελείο και το δημοσιογραφικό δυναμικό του OPEN είναι καλά οχυρωμένο, οπότε το μόνο βέβαιο είναι ότι υπάρχει περιθώριο μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση για το ποιος ή ποια θα είναι στο πλάι του Παναγιώτη Στάθη για την τρέχουσα σεζόν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X