Media

Παραφρόνησε εντελώς ο Μπογδάνος-Θέλει τανκς στην ΕΡΤ

Παραφρόνησε εντελώς ο Μπογδάνος-Θέλει τανκς στην ΕΡΤ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Παραφρόνησε ο Μπογδάνος. Ο τηλεπαρουσιαστής και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει σπάσει την αλυσίδα. Ξεσαλώνει με απίστευτες και απειλητικές αναρτήσεις για την ΕΡΤ. Βλέπει ακόμα και τανκς να την ισοπεδώνουν, αποκαλύπτοντας μία αντιδημοκρατική, φασιστική θα έλεγα αντίληψη.
Την «επιθυμία» του να μπουν τανκς στην ΕΡΤ και να την κατεδαφίσουν άμα τη εκλογή της Νέας Δημοκρατίας ως νέας κυβέρνησης της Ελλάδας, τη δημοσιοποίησε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής-τηλεσχολιαστής επανήρτησε tweet που ανέφερε: «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζοντας: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ».

Στη συνέχεια των αναρτήσεων, άλλος χρήστης του twitter πόσταρε: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο», με τον κ. Μπογδάνο να απαντά: «Ψηφίστε σωστά και το ‘χουμε!».

Δείτε τις αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για το μέλλον της ΕΡΤ με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τη σκηνή από ελληνική ταινία* που υπονόησε ο έτερος χρήστης του twitter:

*Πρόκειται για την ταινία μικρού μήκους «Ολα ειναι δρομος», παραγωγής 1998, σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη, όπου πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Αρμένης.

Η πλήρης ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

constantinosbogdanos@bogdanosk
e-tetRadio.gr@tetRadio
  • Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία…
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παραπάνω ανάρτησή του στο twitter, o Κωνσταντίνος Μπογδάνος επανήλθε με νέο ποστ:

«Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ερτ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα», έγραψε στο twitter, o κ. Μπογδάνος.

constantinosbogdanos@bogdanosk
  • Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ερτ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα.
304
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X