Media

Πρωτοφανής “σφαγή” με Κωστόπουλο στο Open

Πρωτοφανής “σφαγή” με Κωστόπουλο στο Open
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σφαγή στο Open ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και συνεργάτες του σταθμού. Ο παρουσιαστής τους κατηγορεί ότι βγήκαν στον αέρα χωρίς πρόβες και δοκιμές. Τα στελέχη του σταθμού ανταπαντούν ότι το έψαχναν, αλλά αυτός βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για…αρπαχτή σε μαγαζί όπου έπαιζε μουσική.

Βεβαίως αιτία είναι τα τραγικά νούμερα τηλεθέασης (αναμενόμενα όπως σας είχε προειδοποιήσει ο eretikos.gr) που προκαλούν τεράστιο εκνευρισμό στον Κωστόπουλο και το κανάλι.

Μάλιστα το Σάββατο έγινε το πρωτοφανές. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε μια ασύλληπτη συνέντευξη στο “Ελα χαμογέλα” της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open. Μεταξύ άλλων άδειασε το ίδιο του to κανάλι και μάλιστα μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού…

Βλέποντας την εκπομπή του να πατώνει σε ποσοστά τηλεθέασης και έχοντας ήδη δημιουργήσει πολύ κακές σχέσεις με συνεργάτες και στελέχη υποστήριξε ότι το “Ολα λάθος” βγήκε ουσιαστικά χωρίς καμία προετοιμασία στον αέρα. O ίδιος δεν ήξερε τι θέματα θα έπαιζαν στον αέρα, ότι δεν γνώριζε τις κοπέλες με τις οποίες θα συνεργαζόταν (Βέλλη και Γαστεράτου). Επίσης, ότι ουδέποτε έπαιξε τρέιλερ στον αέρα. Ουσιαστικά δηλαδή ρίχνει την όλη αποτυχία της εκπομπής του όχι φυσικά στον εαυτό του αλλά σε όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του. Η Σίσσυ Χρηστίδου άκουγε όλη την ώρα αποσβολωμένη τον συνομιλητή της μην ξέροντας πως να αντιδράσει.

Μάλιστα, όπως γράφει το tinamess.gr πολύ πρόσφατα έκανε ραντεβού με τη Ρωσίδα εντεταλμένη του Ιβάν Σαββίδη. Ηθελε να παραπονεθεί ότι βγήκε στον αέρα χωρίς πρόβα. Ωστόσο, αυτό που ξέχασε να πει είναι ότι τον έψαχναν όλοι να κάνει πρόβα αλλά ο ίδιος έλειπε στη Θεσσαλονίκη. Βλέπετε είχε κανονισμένο εξτραδάκι σε μαγαζί όπου έπαιζε μουσική.

Η μεγάλη νίλα του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X